Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczyliśmy?

Polecane posty

Mogę ewentualnie się domyślać czego mógłbym nie lubieć,ale nie wiem tego już teraz.

I tak lepiej teraz to zostawmy.;) Ja swoje domysły opieram na podstawie naszych rozmów i nie chcę tu ułatwiać innym poznanie Cię od ciemnej strony.:) A nie koniecznie wszystko co u siebie bierzesz za wadę miało by znaczenie dla mnie,może na inne cechy zwracam ostrzej uwagę.

Z kobietami jest gorzej bo nigdy nie wiadomo co im się spodoba albo odpodoba u danego mężczyzny;)

Ja myślę,że tutaj jest podobnie. Niejeden facet i niejedna kobieta opowiadali o swoim typie płci przeciwnej a związali się z osobami,które niewiele wspólnego mają z typem wymarzonym.:)

To jest chemia i to w tym leksykalnym znaczeniu tego słowa.Nie mamy na to wpływu choć łudzimy się,że mamy w pełni wolną wolę.

"Wymarzony" kojarzy mi się z jakąś abstrakcją, bo nie ma ideałów to raz a dwa ideały na dłuższą metę są nudne bo przewidywalne:)

Dokładnie jak mówisz.;) A ze swojego podwórka dodam,że chemia to jest fizyka zderzeń.

Fakt. Żeby była fizyka to najpierw musi być chemia a i zderzenia wtedy są jak najbardziej na miejscu:)

Z tą chemią i fizyką to bym polemizował,ale to chyba nie na tym forum.A co do zderzeń to z Panią się zgadzam.;)

No tak, u niektórych fizyka nie ma związku z chemią ale ja się nie znam. Nie praktykowałam w takiej formie:)

Fizyka ma duży związek z chemią i to ogromny. Amen . Ten temat zakończony. Wracamy do głównej rozmowy.Tylko co to było?

A już wiem.Mówiliśmy o cechach charakteru rozpoznanym tutaj bez fizycznego spotkania danej osoby.:)

Trudno stwierdzić. Temat fizyczno-chemiczny zamknięty, temat wad i zalet też zamknięty, został jeszcze temat wizualności ale już się pogubiłam czy on też jest zamknięty czy nie:)

Te dwa ostatnie nie. A ten zupełnie ostatni to nawet nie został na dobre otwarty.;)

Rozpoznane cechy charakteru.....mogą być mylące ponieważ wiemy tyko tyle i w takiej formie w jakiej zostanie to nam przekazane. Odczucia to jedno a wiedza to drugie.