Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczyliśmy?

Polecane posty

Nauczyłeś się też rozpoznawać kiedy padam, niezły jesteś, muszę przyznać, że niezły jesteś:D

z tym uśmieszkiem to mógłbym odczytać dwuznacznie to "niezły jesteś" ale wiem,ze mnie nigdy nie widziałaś.:P

To pociesz się tym,że już coś przepracowałaś a ja dopiero wychodzę z domu i całe 8 godzin przede mną.:)

U mnie do 12-tej jest najciężej a potem to już prawie z górki. Popołudnie też mam rozplanowanie, więc dzień minie bardzo szybko:) Zawsze to jakaś rekompensata, że mam już bliżej niż dalej niż Ty:)

To juz dawno zostalo ustalone,ze kawa dla mnie moze nie istniec.Zbyt mocno mnie nakreca.:)Czasami pije.

Tak tylko zlap mnie po kawie.Wtedy wszedze mnie pelno.Kazda przestrzen jest mala.:) Ide popracowac:O

Gość Madelline
Dobra, już będę grzeczna;)

Nie musisz byc grzeczna.;) Tak tylko zauwazylem,swoje mysli przelewasz na ekran.:)

Ja bym powiedziała, że to świadczy o tym, iż wszystko ze mną w porządku i zdrowa jestem pod każdym względem:)

No wiesz,zalezy z kim rozmawiam.Gdy z facetami te czesc wyobrazni trzymam na uwiezi.A z kobietami to roznie bywa,sama sie wymyka z pod kontroli.;)