Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oho okres świąt więc zaczyna się ból doopy ateistów

Polecane posty

Gość gość

jak w każde święta :) z jednej strony to zabawne z drugiej- nudne i przewidywalne

Gość gość
Dokładnie.

Gość prawictwo pospolite 137
co masz do ateistów ? Dzięki ateizmowi mamy postęp , chrześcijanie to zaścianek i średniowiecze.. To przez kościół Polska była 120 lat pod zaborami . Zamiast wydawać pieniadze na armie i naukę , to Polacy sponsorowali budowe swiatyni i kaplic oraz placili dziesięciny na koscioł .. To kosciół zniszczył nasz kraj

Gość prawictwo pospolite 137
potop szwedzki jest doskonałym przykladem upadku Polski .. Gdybysmy mieli więcej armat , a mniej kapliczek i swiątyń , to zatrzymalibysmy Szwedów

Gość gość
im większy prostak,tym bardziej wierzący

Gość gość
prawik wypiertalaj kretynie, jesteś tepszy niż ustawa przewiduje, nawet nie rozumiesz tematu

Gość gość
ja piszę o świątecznym bólu doopy ateistów na kafe, a nie o ateistach w ogóle. czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

Gość gość
martw się swoim bólem,czy też bulem doopska,w zalezności z jakiej partii jesteś jełopie

Gość gość
jestem ateistka i strasznie boli mnie doopa dzisiaj ( chyba po wczorajszym analu)

Gość wyuzdana01
O czym Ty mówisz? ja nie obchodzę świtą i jakoś nie mam z niczym problemu ani jak to określiłaś "ból doopy" (cokolwiek to oznacza)

Gość gość
wyuzdana - no to widzisz, ty należysz do tych normalniejszych. gość z 10:37- palisz głupa czy jak? od kilku dni są najazdy na wierzących o uj wie co tak naprawdę.

Gość gość
i to że założyłam taki temat nie oznacza, że muszę być katoliczką :)

Gość gość
Ale przypadkiem jesteś. No szok i zaskoczenie. Śmigaj do kuchni, zamiast złośliwić w taki miły dzień.

Gość gość
nie, nie jestem, zd****o? :) po prostu obiektywnie stwierdzam ten żałosny fakt.

Gość gość
też to zauważyłem, w każde święta zawsze pełno nienawistnych tematów, atakujących katolików i oni śmią zarzucać "jad" wierzącym haha :D 🖐️

Gość gość
ooo prawda boli? kolejny idiota nie rozumiejący że ten temat jedynie ukazuje pewien schemat powtarzający się w każde święta , a bycie katolikiem czy nie bycie nim nie ma nic do rzeczy

Gość gość
Jestem agnostyczką, ale zgadzam się z autorką i również uważam to za niezmiernie żałosne. Tzn. to, że każde kościelne święta to na kafe czas kłótni pomiędzy jednymi a drugimi (choć nikt nikogo i tak nie przekona, takie dyskusje są jałowe) wszczętymi zdecydowanie częściej przez wściekłych ateistów, właśnie chyba z bólem doopy, bo nie wiem jak to nazwać. Sama nie obchodzę świąt, ale nie mam z tym problemu.

Gość gość
Na tym forum co jakiś czas pojawiają się tematy teologiczne i nie ma to związku ze świętami i zakładają je obie strony tej bitwy, co nietrudno zauwazyć.

Gość gość
Owszem, obie strony, ale jednak częściej ateiści. I zieją większym jadem. Zwłaszcza w okresie świąt.