Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katashynka88

Medycyna naturalna, chińska lekarz

Polecane posty

Gość katashynka88

Witam poszukuje lekarza, człowieka, który zajmuje się naturalna medycyna, najlepiej jakby ktoś polecił osobę sprawdzoną która potrafi pomoc znaleźć przyczynę a nie leczyć skutek, bo to nic nie daje tylko tracę pieniądze na leki i szkodzę sobie bardziej.Wiadomo ze w dzisiejszych czasach można spotkać wielu naciągaczy;( chodzi mi o badanie z pulsu itp,bóle kości ogonowej nie wiadomo z jakiej przyczyny, nieregularne bicie serca,napady lękowe,najlepiej Lublin lub okolice, Zamość, Chełm, Byłabym wdzięczna za odpowiedzi pozdrawiam

Gość gość
Ja już dawno straciłam zaufanie w tradycyjną medycynę, leczę się tylko naturalnie. W Krakowie dobry gabinet gdzie stawiają na homeopatię jest na Podłęskiej (adres od nich jest na www.vitanea.eu ). Skuteczne, naturalne metody, nie korzystają w terapii z farmakologii. Ja miałam problemy z tarczycą, a teraz już po nich nie mam śladu. Cała współpraca zaczęła się od tego, że kupiłam ich aparat EAV Diagnostic, a potem jeszcze Smarta do terapii. Sprzęt solidny, ciągle mi służy, jest bezawaryjny.