Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet chce seksu po slubie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mój problem i zmartwienie jest związane z tym że moj facet nie chce sie kochac przed slubem.Jestesmy ze soba prawie 2 lata.Ma 27 lat jest prawiczkiem jestem jego pierwsza dziewczyna o rok mlodsza od niego lecz bylam juz w zwiazku on nie.Nasze zycie erotyczne konczy sie na pieszczotach i to nie czestych z niechecia chce sie calowac dotykac miejsc intymnych zaczyna miedzy nami cos wygasac nie ukrywam ze pragne seksu ale ileż mozna sie zaspokajac samej.Przy ostatniej szczerej rozmowie powiedzial ze chce wspolzyc po slubie.Brakuje mi pieszczot seksu pocalunkow i tej intymnej wiezi ostatnio jestem bardzo zdenerwowana nie wiem co dalej robic.Pomozcie

Gość gość
ale całowanie tez po ślubie? a on jest taki gorliwy katolik ? chodzi do kościoła co tydzień? a to w kościele mu mówili że całowanie zabronione? jeśli nie to może on jest oziębły?

Gość gość
Mój też niestety nadal chce po ślubie :(

Gość gość
dziwne to :(

Gość gość
Prawda, że dziwne? Robię co mogę a mąż nadal chce seksu :(

Gość gość
Zaproponuj wspólną modlitwę przed seksem ;)

Gość gość
Lubi gdy klęczę :( a złożone dłonie tylko proszą się o związanie 😭

Gość gość
Caluje sie niechetnie czasemnwoli mnie pocalowac w policzek niz w usta nie ma intymnosci mieszkamy razem dlugi czas i czuje sie jalbym mieszkala z przyjacielem a nie moim facetem

Gość gość
prosze.. a jakby to laska chciala "po slubie" to zaraz by byly komenty "taak, dobra dziewczyna, nie szmaci sie, ona sie szanuje, jak on kocha to poczeka, najlepszy test czy mu zalezy..." ... hy hy, ci ludzie to jednak sa niekonsekwentni. :D

Gość gość
Mialo by to sens gdybys Byla dziewica on prawiczkiem w innym razie to bardzo glupie.

Gość gość
Ma małego korniszonka. Cała prawda.

Gość gość
Tu sie kolego kolezanko mylisz z malym mysle ze sam/a do tego nie doroslas/es.Nie jestem dziewica bylam juz w zwiazku lecz nie wiem.dlaczego on zwleka jakie sa podstaqy jesli pytam slysze odpowiedz wszystko w swoim czasie i po slubie.

Może boi się, że jest beznadziejny w łóżku i go zostawisz, a po ślubie nie zostawisz, przynajmniej nie tak łatwo. Powiedz mu, że tak myślisz i że tak nie będzie, no i że dasz mu tyle czasu na naukę ile będzie potrzebował . Zapewnij, że wszystko się ułoży :)

Gość gość
wiara czyni czuba - to nie jest normalne że młody zdrowy facet unika seksu ja nie słyszłem o takich dziwakach - a może on jest homo a ślub to tylko przykrywka - dobrze to przemyśl w co tak naprawde sie pakujesz

Gość gość
to pewno jakis nawiedzony katol,oni tak mają

Gość gość
rozmowa nie przyniosla wiekszych rezultatow wina byla moja ze mam za duze oczekiwanka powiedzialam ze nie chce czekac powiedzial ze w takim razie zwiazek nie ma sensu i sie rozstajemy mieszkamy razem i nawet jak sie rozbieram odwraca glowe w inna strone nie wchodzi do lazienki kiedy sie kapie.Dzis powiedzial mi ze klotnie sa przezemnie owszem domagam sie swojego najpierw mowil jeszcze nie teraz a teraz po slubie jak pytam kiedy ten slub mowi ze na to trzeba sobie zasluzyc a moje zachowanie go do tego zniecheca podobno szacunek w zwiazku jest najwazniejszy seks nie az tak bardzo.Poza tym unika mnie na kazdym kroku uwaza ze to ze mna jest cos nie tak ze nie mam charakteru takiego jak on ze jestem nerwowa i sie nie dogadujemy.Ale ktora kobieta mogla by wytrzymac bez pocalunku przytulenia?A co dalej bez seksu

Gość gość
to chyba dobrzeze tak sie stalo, a co wolisz zeby sie oswiadczyl i przezyc zycie bez seksu? Przeciez to jakis impotent, normalny facet juz by dawno w wieku 27 lat i mieszkajac z kobieta kochal sie z nia codziennie. Moj roku nie mogl wytrzymac w zwiazku bez seksu ale robilismy przynajmniej inne rzeczy a wy nic? widzialas jego penisa?

Gość gość
Uciekaj , bo to nie jest normalne , a chyba nie chcesz zostać młodą rozwódką. Jest kilka mozliwości. Najprawdopodobiej jest gejem. Dlatego unika jakiejkolwiek bliskości. Ludzie głęboko wierzacy , chcą czekać do ślubu z seksem , ale nie unikają pieszczot , pocałunków , nie odwracają wzroku , kiedy się przebierasz.. Może też być tak , że jest impotentem , ale to mało prawdopodobne , bo impotent , nie unika pocałunków , pieszczot . Jeszcze jedna możliwość , ale też bardzo mało prawdopodobna , że ma 5 cm , co się zdarza , ale tak jak w powyższych przypadkach , nie unikał by pieszczot , pocałunków patrzenia. Nawet się nie zastanawiaj , tylko zakończ ten związek , bo jesli to gej , to jeszcze Cię czymś kiedyś zarazi. Moja kuzynka wyszła za geja , nie było tak źle jak u Ciebie , ale unikał zbliżeń , po slubie to już była katastrofa , dowiedziała sie , że jest gejem po ślubie . * miesięcy po ślubie była już rozwódką

Gość gość
miało być 8 miesięcy

Gość gość
Bardzo dobrze, że chce seksu po slubie Badania CBOS dają dość szczegółową odpowiedź na to pytanie. Młode kobiety uważają przede wszystkim, że cnotę należy zachować dla męża (31 proc.), lub stalego partnera (30,5 proc.).