Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYLI JEDNAK ZAWSZE SIE ODZYWAJĄ

Polecane posty

Gość gość

no więc byłam z chłopakiem kilka miesięcy..rzucił mnie w kłótni...tzn zerwał ze mną..powiedział wtedy wyraźnie pamiętam ,,trzeciej szansy nie będzie" ,,nie chce cie widzieć " ,,nie znamy już się " itp.. postanowiłam wtedy że na tym będzie koniec ze nie będę sie wyglupiac i prosić o powrót, itp bo zawsze mi zależało bardzo on egoista i cwaniak trochę, olewal mnie..poprostu przestałam pisać i tak minęło 1,5 miesiąca... powiem było z***biscie ciężko...dusilam poduszke nocami, płakałam itp ale na fb nie dawałam po sobie poznać że cierpię czy coś byłam normalna..normalne opisy czasem zdjęcia itp...nigdy mi nie lajknal od zerwania he specjalne ale ignorowałam to...poprostu zachowywałam się tak jakbym o nim zapomniala bez informowania go o tym...i dziś wiadomosc he...od niego.... ,,Wesołych Świąt :) " haha nosz kurde myślałam że mnie coś...bo.ja już przestałam o nim myśleć skupiałam się na innym chłopaku już bo poznałam i zaintrygował mnie rozmowami przez tel bo gadalismy prawie codzień przez ten czas a tu odzywa się były.... wszystko wróciło tzn nie takie silne ale wróciło... odpisalam grzecznie ,,nawzajem ;)" i już więcej nie pisał choć był jeszcze długo dostępny pewnie myślał że ja będę ciągnąć rozmowę he bo zawsze tak było ale nie.tym razem....o nie...za bardzo mnie zranił...za długo mu zajęło uświadamianie sobie co stracił...teraz nie myślę wracać do niego..a jeśli już to będziemusiał bardzo się postarać i długo...i już taka głupia nie będę tym.razem by kochać za bardzo jak.wcześniej..bo wtedy miał mnie gdzieś..a dziś dodałam sobie śliczne fotki to mogło go trochę ruszyć ale nie tyle to bo wcześniej też wrzucalam i to lepsze to nie pisał nic ..dopiero teraz...ciekawa jestem czy napisał bo chciał załagodzić sprawę..bo sumienie go gryzlo że ja go.nienawidze czy poprostu nie znalazł sobie lepszej..dodam że nie uprawiałam z nim seksu bo poprostu nie zdarzyłam bo to byl krótki związek...ale dziewica też nie jestem już ani on prawik

Gość Szczuplutkaaa
Słuchaj bardzo dobrze zrobiłaś ze nie prosiłaś się o powrót.. Jak Dziewczyna wstawia zdjęcia "były" wtedy sobie uświadamia że fajna laska ale już nie moja i dlatego nie komentuje, po za tym nie powinno Ci zależeć na komentarzu swojego byłego.. :) Trzymaj się laska , masz nowego kolegę trzymaj się go . pomyśl sobie że odezwał się bo może inna go nie chciała? hm.. aa może też z grzeczności napisał "Wesołych Świąt"

Gość gość
dzieki :)) oj tak mi się wydaje że teraz dotarlo do niego że ja już się nim nie interesuje he to o sobie przypomina :) czy z grzrcznodvi to szczerze mówiąc nie wydaje mi sie jakoś...bo równie dobrze mógł napisać w dzień.kobiet życzenia...a nie zrobił tego....ale niech nie myśli sobie że przypomnial o sobie i ja już będę za nim spowrotem latac a on mnie będzie mógł dalej olewac i czerpać z tego satysfakcje...o nie nie...tym razem już będę twarda! wytrzymałam tyle czasu choć było ciężko to teraz spokojnie dam radę ...ogólnie postanowiłam.zmienić na stale podejście do facetów bo mieć swoje życie jest bardzo ważne zauważyłam że też nie warto zbytnio pokazywać swoje uczucia

Gość gość
a ja mysle ze jak wiekszosci znajomych napisal Wesolych Swiat a Ty sobie dopowiadasz niepotrzebnie cala reszte

Gość gość
on nie.jest z tych co wysyłają życzenia na świeta...i to po kłótni...na boże narodzenie mi nie wysłał..tylko ja mu (też byliśmy pokloceni) na dzień kobiet też nic nie wysłał... przy rozstaniu powiedział wyraźnie ,,nie znamy się już ,nie chce cie widzieć " milczał 1,5 miesiąca i nagle by postanowił być miły i wysłać mi życzenia? wątpie..jak on zawsze był strasznie uparty,jest mało wylewny..i strasznie egoistyczny...a teraz cały czas jest na fb he dostępny