Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzela99

Czy przez masturbacje moge stracic dziewictwo?

Polecane posty

Gość andzela99

Witam. Mam takie pytanie, mam 16 lat i coraz czesciej mysle o masturbacji, nigdy jeszcze tego nie robilam, troche o tym czytalam i coraz bardziej mnie to kreci i chciala bym sprobowac, poczuc to uczucie jakim jest orgazm, tylko troche sie boje czy nie strace dziewictwa przez masturbacje bo bym tego nie chciala. Robilyscie to jak bylyscie jeszcze dziewicami czy dopiero po?

Slyszalam o takiej co za gleboko wlozyla dildo i pozbyla sie blony dziewiczej, wiec da sie ;) Ale nie ma co popadac w panike, musisa po prostu uwazac. Masturbacja pomoze Ci poznac swoje cialo. W przyszlosci dzieki niej bedzie Ci lepiej w lozku bo bedziesz wiedziala co lubisz ;) Pozdrawiam

Gość gość
Cnota to zbędny balast.

Gość inzynieryjeczka
Mozna stracic. Ja konczylam technikum mechaniczne o kierunku budowa maszyn i urzadzen i dlatego zabralam sie za samodzielne zbudowanie wibraora. Za moich czasow nie bylo jeszcze sex-shopow. Ale popelnilam blad konstrukcyjne i zle dobralam moc wiertarki udarowej. Skutek - przebita blona dziewicza i wywalone wszystkie korki w calym bloku.

Gość bella25
Jak nie bedziesz wkladac do pochwy wibratora, to nie stracisz dziewictwa, najlepiej paluszkami sie masturbowac jesli sie boisz o stracenie dziewictwa przez masturbacje. Jesli mogla bym Ci cos polecic to wibrujace jajeczko o roznej sile wibracji, ale nie wkladaj do srodka tylko piesc nim swoja lechtaczke, sama takie cudenko mam, a jesli sie jeszcze nigdy nie masturbowalas to przy pierwszym w zyciu orgazmem z tym jajeczkiem, gwarantuje Ci ze oszalejesz z rozkoszy. Nie sa drogie i sa ciche, tylko jak bedziesz sie bawic tym jajeczkiem przy pierwszym razie to lepiej jak bedziesz sama w domu bo Ty pewnie bedziesz glosna z rozkoszy:) Pozdrawiam i zycze milych wrazen.