Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniulek162

Pomóżcie! Duży problem z facetem

Polecane posty

Mam problem ze swoim facetem. Jesteśmy ze sobą rok i trzy miesiące ja mam 19 on 25 lat. Mam problem taki iż on w sumie nigdy nie darzył mnie jakim większym uczuciem ale od jakiś 4 miesięcy to jest jakaś masakra nie chwyci mnie za rękę nie przytuli nie pocałuje, może jak sie upomnę ale też nie zawsze. Normalnie przy nim zapomniałam jak sie namiętnie całuje:( Jak idziemy przez miasto to wogóle nie wyglądamy jak para. Jak się widzimy to potrafi przez godzine nie odezwać się ani słowem a jak zwróce mu uwage to twierdzi że to ja się nie odzywam. W łóżko zero namietności i spontaniczności. Nasz seks wygląda tak że on sie pyta czy to robimy ja mówie nooo i sie rozbieramy oczywiście ja sie rozbieram sama bo on to chyba nie wie co chodzi w grze wstępnej. Nasze zbliżenie trwa tak krótko że nawet ja się dobrze nie rozgrzeje a on kończy robote. Je leże napalona a on nic ogląda tv. Raz jak mu odmówiłam seksu tłumacząc sie "bo tak!" ta następnego dnia bardziej sie postarał niż zwykle. Ale to tylko ten jeden raz :( Jeśli chodzi o okazywanie uczuć czy pokochanie mnie to tłumaczy sie że zraził się do związków po ostatniej dziewczynie z którą był 2 lata (jakieś 1,5 roku przede mną), poniewaz go zdradziła. Ja rozumiem leczyć sie po związku rok ale nie 3 lata. Ja mam teraz na niedo czekać latami aż sie wyleczy z traumy. Po siódmy miesiącu związku powiedział mi że jest mną zauroczony ( r********o mnie) tak powiedzieć to mógł jak mnie poznał albo zobaczył pierwszy raz na oczy a nie po takim czasie bycia ze mną. Jak mówi mi że mnie lubi a ja pytam sie czy tylko lubi to odpowiada że miłość to trzeba czuć a nie powiedzieć. Mamy wspólnych kolegów jest to para często o nich rozmawiamy, On często opowiada jacy oni to nie są w łóżko, cytując opowieści kolegi. Raz podsumował rozmowe na ten temat że oni jak to robią to sie kochają a my tylko uprawiamy seks. JAk to usłyszałam to tak zrobiło mi się przykro że myślałam że sie rozpłacze. Poczułam sie jak jakaś d***** do ******** tylko jak mu się za chce. NApiszcie proszę co mam z tym zrobić jak to naprawić co mu powiedzieć żeby sie zmienił, NIE CHCE Z NIM ZRYWAĆ nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ps.Jak widzę inną parę całującą czy przytulającą sie w szkole albo na ulicy to przypominam sb to że on nie okazuje mi tak uczuć i mam ochote się rozpłakać na miejscu.

Gość gość
moze ty jestes seksoholiczką a facet to nie robot,to człowiek ktory moze miec gorsze chwile,problemy.Zacznij od tego a nie od ........

Gość gość
widzę że ktoś tu zmienił nick

Gość gość
temat już istnieje pod załamana

Gość gość
kobieto,facet mysli o tamtej dziewczynie i gdyby kiwnęla palcem to pojdzie,ty jestes tylko chwilowo na tapecie.

to on prędzej jest seksoholikiem a nawet przysnał sie do tego, mi nie chdzi o to że jemu się nie chce, ale o to że seks z nim nie sprawia mi żadnej przyjemności. na to wygląda ze on myśli tylko o sobie

Gość gość
a czego się spodziewałaś , skoro jemu na Tobie nie zależy?Pomyśl trochę, czy jak Ci na jakimś facecie nie zależy to jesteś dla niego czuła , chętnie byś z nim uprawiała seks? Takich ludzi się olewa i Twój chłopak to robi , więc jest ok

Gość gość
idź się leczyć

Gość gość
A może po prostu wybierzecie się na terapię dla par? Moja koleżanka miała całkiem niedawno podobne problemy z facetem… niby ją kochał, a tak naprawdę rzadko okazywał jej miłość, miał jakiś problem z uczuciami, ponieważ też wcześniej się zraził..i wiesz co oni wybrali się właśnie na taką terapię tutaj www.instytut-zacisze.pl i powiem Ci , że koleżanka mówi, że po tej wizycie jest dużo lepiej. Mówiła, że otrzymali różne przydatne wskazówki, co zrobić, żeby sytuacja w ich związku się poprawiła. Podobno są bardzo wyrozumiali i naprawdę znają się na rzeczy, wszystko im wyjaśnili, zbadali źródła problemu. Myślę, że warto spróbować. Co Ty na to?