Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszly haker

kafe boi sie hakerow

Polecane posty

Gość przyszly haker

bo ciagle usuwa moje tematy. hahahah cykory.

Gość gość
GOŚCIE ZAWSZE MAJĄ PRZYWILEJE

Gość przyszla hakerka
No,ten zaraz tez usuna :D

Gość gość
Boi się PRZYSZŁYCH hakerów. :D Póki co, straszysz jedynie. :D

Gość gość
modki to jakies strachliwe leszczyki i tyle.

Może zacznij marzyć, że jesteś chińskim piratem DZIECIACZKU :D :D :D ?

Gość gość
Oooo misio, leszczyk z pierwszego mojego tematu. Idz lamerze pograj w jakies glupie gry hahaha

Drogie dziecko :) : pierwsze programy pisałem jeszcze w assemlerze na ZX SPECTRUM. Ty nawet nie wiesz: co słowo assembler oznacza :D :D :D.

Gość gość
No ale co za problem misio1?Moze autor jest w tym kierunku uzdolniony i jeszcze daleko zajdzie,kazdy byl kiedys poczatkujacym.

Gość gość
misio, ty tępy, upośledzony grubasie! zamilcz!

Gość brak pomysluuu
pisałem jeszcze w assemlerze na ZX SPECTRUM.>>>zx spectrum programowalo sie w basicku bo w asemblerze i tak trzeba by konwertowac na basicka ktory byl wywolywany, byl taki specjalny program nazywal sie asembler cos tam, wiec programowanie w asemblerze bylo bezsensowne raz ze jezyk maszynowy byl znacnzie trudniejszy od basicka a dwa klawiatura spectrum miala gotowe polecenia i skroty do polecen w basicku. jedyne sensowne zastosowanie oprocz basicka to bylo pascala - do obliczen matematycznych - tez wymagal spcjalneog programu co teraz by sie nazywalo kompilator. asembler przydaje sie do wszystkich innych komputerow zwlaszcza pierwszych pecetow czy amigi ale w spectrum byl potrzebny jak gluchemu magnetofon. dobrze ze w c++ nie programowales tego spectruma :D

>>>kafe boi sie hakerow bo ciagle usuwa moje tematy. hahahah cykory.<<< x Nie cykory, tylko Twoje tematy są zbyt nudne nawet jak na Kafe :D :D :D.

>>>pisałem jeszcze w assemlerze na ZX SPECTRUM.>>>zx spectrum programowalo sie w basicku bo w asemblerze i tak trzeba by konwertowac na basicka ktory byl wywolywany, byl taki specjalny program nazywal sie asembler cos tam, wiec programowanie w asemblerze bylo bezsensowne raz ze jezyk maszynowy byl znacnzie trudniejszy od basicka a dwa klawiatura spectrum miala gotowe polecenia i skroty do polecen w basicku. jedyne sensowne zastosowanie oprocz basicka to bylo pascala - do obliczen matematycznych - tez wymagal spcjalneog programu co teraz by sie nazywalo kompilator. asembler przydaje sie do wszystkich innych komputerow zwlaszcza pierwszych pecetow czy amigi ale w spectrum byl potrzebny jak gluchemu magnetofon. dobrze ze w c++ nie programowales tego spectruma<<< x Widzisz DZIECKO :D: tak się składa, że na SPECTRUM, rzeczywiście wbudowany był na stałe BASIC (nie wiem: co to takiego basick), ale człowiek znający się na sprawie :), potrafił pisać procedury poczciwego Z80 :) z jego pominięciem :). Była to wyższa szkoła jazdy :), więc byle kmiotek, nie ma o tym pojęcia :D :D :D. x W ten właśnie sposób, zabezpieczyłem na poczekaniu program, przed durnym nauczycielem :D, usiłującym go uszkodzić :(. Podobnie jak Ty, był przekonany, że wie wszystko :D :D :D. x Jeżeli chodzi o ten program do PASCAL-a, to zawsze nazywaliśmy go kompilatorem :). Był zupełnie bez sensu, bo zabierał zbyt wiele, mikroskopijnej wówczas pamięci (dobrze chodził na wersji 128KB). x Jeżeli chodzi o pierwowzór C++, to także taki kompilator mi się kojarzy :). x Na Z80 pisałem programy, obsługujące księgowość, całej fabryki chemicznej, a węgierskie stacje dyskietek, naprawiałem gumką modelarską :D. Spytaj kogoś, kto rzeczywiście miał z tym kontakt, to Ci o tym opowie DZIECIACZKU :D :D :D.