Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia albo Marysia

KAJA imię

Polecane posty

Gość Zosia albo Marysia

Chłopak wymyślił, że to piękne imię i mówi tak na córkę w moim brzuchu. Mi natomiast nie podobają się imiona w tym stylu (Kaja, Maja, Gaja, Zoja itp.). Jakie jest wasze zdanie? Podoba wam się? Mi się nie podoba, ale to już 34tydz i cała jego rodzina gada tylko o Kai. Ps. mi podoba się Marysia albo Zosia.

Gość gość
To ty powinnaś wybrać imię dla córki takie jak tobie się podoba, a tak na marginesie, kaja to imię dla psa bardziej niż dla człowieka, to nawet nie brzmi jak imię, jakieś głupie 4 litery i tyle

Gość gość
A z jakiej to niby racji chłopak ma imię wymyślać? Mąż to jeszcze rozumiem, ale chłopak? Nie jesteście ze sobą na poważnie, to bezsens jakiś, chłopak, ha ha ha

Gość gość
Kaja bardziej mi sie podoba niż Marysia czy Zosia.

Gość Zosia albo Marysia
Mój chłopak, facet, konkubent - nie narzyczony, ojciec naszego dziecka. Wystarczy? Gościu pierwszy, mam podobne zdanie, że Kaja to nie imię. Takie pseudo raczej. Dziękuję. Mój facet nie chce imienia tradycyjnego, "normalnego" - ja wręcz przeciwnie. Mam nadzieję, że pójdziemy na kompromis, np. Karolinę;-)

Gość gość
Narzyczony ha ha ha ha ha ha

Gość gość
powiedz narzyczonemu hahaaahhah-zeby pieska sobie kupili go nazwal tak

Gość gość
A mnie sie Kaja podoba. i nie rozumiem dlaczego wg. was ojciec dziecka nie ma prawa decydować o imieniu. Dla mnie zarówno Marysia jak i Zosia są brzydkie i nie chciałabym się tak nazywać.

Gość gość jjnb
Mi sie Kaja bardzo podoba, na pewno będzie brana pod uwagę jeżeli będe miała córkę ;) i tez uwazam ze w sprawie wyboru imienia powinni sie zgadzac i mama i tata

Mnie się Kaja podoba, mam znajomą, której córeczk ma tak na imię... ale jeżeli tobie aż tak się nie podoba, to będziecie musieli iść na kompromis ;-) A może Kaja na drugie? ;-)