Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buka zielona

Do którego roku życia przestać szukac

Polecane posty

Gość gość84
gość 2015.04.10 - parafrazując, Czy to wina mężczyzn, że nie wzbudzają w kobietach zainteresowania, a każda próba rozpoczęcia znajomości / związku kończy się niepowodzeniem.

Gość gość
Ja czekałam 36 lat i też myślałam że już miłość mnie ominie, widocznie była mi ta samotność potrzebna, żeby stać się bardziej wartościowym człowiekiem

Gość gość
Ja znalazlam kilkakrotnie hahhaah. Teraz mam zastoj miesieczny i zaczynam panikowac :O

Gość Juzniedlugo25
Ja mam 25 i myślę, że już powoli powinnam przestać czekać na coś co się nie wydarzy. W maju po moich 25 urodzinach godzę się z samotnością, nie szukam, nie czekam, będę żyć sama i tylko dla siebie. Życzcie mi powodzenia.

Gość Buka zielona
Podobno jak się długo czeka,to warto.A jak umrę nie doczekawszy się? Czekam i szukam i pusto wciąż.

Gość gość
skad taka teoria,im dluzej tym bardziej warto? ale ze co?czlowiek bardziej doceni bo nie bardzo rozumiem ideę:) toz predzej umre albo uschne i stanę się nieokrzesanym cynikiem

Gość Buka zielona
Nie wiem.Tak się pocieszam bo inaczej wpadam dołek.Wiec mowie sobie,ze jak tak długo czekam to się może w końcu doczekam (tzn kogoś odpowiedniego).

Gość gość
masz słuszność, każdy sposób jest dobry:)

Gość Buka zielona
Właśnie,właśnie:)

Gość gość
Czekac nie ma na co. Bierz sie za jakies hobby gdzie jest duzo facetow, zapisz sie na portale randkowe i w koncu cos moze gdzies zaiskrzy. Trzeba byc aktywnym.

Gość Buka zielona
To nie tak ze biernie siedzę.Właśnie jestem na jednym portalu randkowym,ostatnio nawet byłam sama w kinie,czy zapisać się na jakiś kurs?Ale jaki?Poza tym mieszkam w dużym mieście i nic. Czy szukam aktywnie czy siedzę ni nic nie robie i tak się nic nie dzieje .Może tu obcy ludzie maja jakieś pomysły ,bo sama juz nie wiem co robić.I czy robić.

Gość gość
Na kursy to chodza glownie kobiety. Moze zeglarstwo? Rowery grupowo? Wedrowki po gorach?

Gość Buka zielona
Zeglarstwo-u nas nie ma gdzie. Gory-nie,bo źle mi się kojarzą.Rower-to dobry pomysł,bo jezdzie na rowerze,ale najczęściej sama albo z koleżanką jedna albo druga. W zeszłym roku nawet trochę się wyjezdzilam ale nikogo nie poznałam.Może faktycznie jakiś klub?

Gość gość
nie poddawac sie dziewczyny ;)

Gość Buka zielona
Nie poddawać mówisz...

Gość Buka zielona
Dzien nie był łaskawy.Same problemy w pracy.Dziwne,bo przecież to w czoraj był 13ty. W domu sama,nawet nie ma do kogo ust otworzyć i się wygadać. A co tam,niech i tak będzie.W końcu nie może być ciągle źle,ciągle w dole.

Gość Buka zielona
Nic się nie dzieje.Byłam dziś w pracy.Potem zakupy.Wieczorem na długim spacerze.Wszędzie pary albo rodziny z dziećmi,albo emeryci. To juz podchodzi pod obsesje.Te poszukiwania.

Gość Kogość
Dziś wieczorem i ja spacerowałem, pewnie nie po tych drogach na których bym mógł Cię spotkać. Po poboczach :)

Gość Buka zielona
I jak spacer?

Gość dość ładna ale nie w typie
Nie mam pojęcia. Ja mam 26 lat i ciągle przeżywam porażki i rozczarowania. Przyczyną jest cholerny wygląd, którego nie jestem w stanie tak zmodyfikować by odpowiadał dużej grupie facetów.