Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Polak83

Problem w związku

Polecane posty

Gość Polak83

Witam Jestem 32 letnim facetem który ma poważny problem, za nie długo ślub mój a ja mimo wysiłku, jestem bez pracy. Po pół roku szukania znalazłem lecz lekarz medycyny pracy nie podbił mi papierów bo stan zdrowia mój był nie odpowiedni a chodzi o kręgosłup który w 2013 roku był operowany dolna część a tym razem odezwała się górna część odcinek szyjny. A nie stać mnie jechać 700km do kliniki gdzie był wcześniej operowany aby dokończyli sprawę. I ogólnie kilka po drodze jest problemów więc abym się nie rozpisywał to w skrócie opisze wszystko. Kręgosłup to jedno z wielu problemów moich do tego jestem cukrzykiem typu II, a jako dziecko przeszedłem operacje po której mogę nie być płodny. I jakoś mam wątpliwości co do tego ślubu bo tak na prawdę moja kobieta wyskoczyła z nim, zaczęła planować itp... Od początku wiedziała jak jest w jakiej sytuacji jestem a do tego nie mam dobrych kontaktów z rodziną więc nie mam co liczyć na ich pomoc.. Jej nie lepsza rodzinka jest.. No ale ona twierdzi że kocha mnie i jakoś damy radę chociaż ja nie mam kasy na własne wesele a żeby ona płaciła to poniżenie jest... I mam wątpliwości co do tego ślubu czy nie przełożyć lub odwołać.. bo jeszcze nie wszystko jest załatwione.. Gdy tylko mówię że nie będzie to jest awantura i ona mówi że już nie będzie jeździła do mnie bo dzieli nas spory kawałek.. 5 godzin autobusem jedzie się w jedną stronę. 4 lata związku i nagle czuje się jakbym dostał młotem. Albo odbędzie się ślub albo ona zerwie ze mną. I co ja mam zrobić ?? Kocham ją i chce ślubu lecz nie na takich zasadach... Chce odłożyć kasę b wcześniej leczenie pochłonęło i życie masę pieniędzy a kokosów nie zarabiałem. Nie che być widziany jak żebrak którego nie stać na własne wesele.. Pomóżcie mi co robić??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować