Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość890

Sex dzień przed owulacja

Polecane posty

Gość gość890

Witam mam pytanie kochalam się z chłopakiem 01.04 i 03.04 doszedl we mnie a w 04.04 mialam owulacje bo jajnik mnie bolal a zawsze mam taki ból na owulacje. Rano gdy wstalam 07 .04 bolały .mnie krzyże i po poludniu delikatne klucie w lewym jajniku ale trwało to kucie pare sekund . Jakie jest prawdopodobnie stwo ze jestem w ciazy? okres mam dostac 19.04. Kiedy mogę zrobić test żeby wiedzieć napewno mogę zrobić przed okresem? BARDZO PROSZĘ O POMOC

Gość gość
Jeśli owulacji miałaś 4 to prawdopodobieństwo jest dość spore. A test możesz zrobić w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
prawdopodobienstwo jest ogromne. test w dniu spodziewanej miesiaczki.

Gość gość
Jak chcesz szybciej wiedzieć to idź na bhcg, Nie opłaca się robić przed miesiączką testów sikanych. Ja bym spróbowała na 3 dni przed. Ale czy robi ci to taką wielką różnicę? Lepiej poczekaj na termin miesiączki .

Gość gość
Po 10 dniach od stosunku możesz zrobić test z krwi - beta hcg. Prawdopodobieństwo wynosi kilka procent. Co to są krzyże?

Gość gość
Beta i tak szybciej nie wyjdzie niż w terminie miesiączki. Tym bardziej że owulacja była 4 , jeśli doszło do zapłodnienia to trzeba dodać kilka dni na zagniezdzenie zarodka. Więc nie ma sensu robić żadnych testów przed dniem spodziewanej miesiączki, bo i tak nic nie wykarza.