Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anet00

Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś facet musiał zdobyć pannę, żeby ją zaobrączkować. Dziś w tej roli występuje kobieta. To niezgodne z naturą dlatego faceci oponują.

Gość gość
ja bym zostawila

bo odczuwam że on tego nie chce , że boi i się tego, głupieję już po prostu.

Kawy nie psuje się mlekiem, herbaty cytryną a miłości nie psuje się małżeństwem. Co autorko,znudziło ci się być miłą i dawać mu d**y? Teraz chcesz aby na ciebie charował i aby prosił cię o seks a ty będziesz się na nim wyżywać? Widać nie jest twój pociskacz taki głupi,jak myślisz.

Gość gość
masz odpowiedz jak sie kogos kocha to sie nie boi on cie nie kocha jest z toba dla wygody

Gość olac rodzinkę
i tym sposobem presja rodziny moze zepsuć zwiazek

Gość gość
a co ma do tego rodzina on jej nie kocha

jego mama chciałaby żebyśmy wzięli ślub nawet mu to mówiła , moi rodzice też tego chcą , ja tego chcę ale on nie:(

Gość gość
bo cie nie kocha przejrzyj na oczy w koncu odpowiedz czemu z nim nie mieszkasz?

on mieszka z rodzicami ,a mi to nawet nie przeszkadza, mogę mieszkać z jego rodzicami byle z nim .

Kochanie nie podejmuj dzisiaj tej decyzji, prześpij się z tym by nie żałować! 6 lat to bardzo długo i może dlatego, że jestem młoda i nie byłam w tak długim związku to pewnych rzeczy jeszcze nie rozumiem. Dziwne, że on nie chce.. wydajesz się być dobrą kobietą. Zadzwoń i porozmawiaj z nim o tym. Powiedz, że nie chcesz go zmuszać, ale chcesz już swoje mieszkanie i iść krok dalej w życiu i zapytaj czy on tez tego chce. Jeśli nie, wasze drogi się tu rozchodzą :(

Gość gość
no to czemu nie chce nawet zebys tam z nimi mieszkala?

ale ja tego nie odczuwam żeby chciał ze mną zamieszkać :( sypiam u niego co jakiś czas i to mu chyba tylko odpowiada :( to jest przykre kiedy gość napier#### na swoją panienkę do kumpli :( nie wiem czy z nim być, mam ochotę go zostawić

jeszcze oświadczyny i ślub to dla mnie na prawdę coś poważnego a czuję że on sie tym bawi ;( nie chce o tym w ogóle gadać :(

Też tak chce, mieć seks i być wolnym, fajna dupodajka musi z ciebie być, też bym tak chciał.

Gość gość
widzisz to jest tak ze spisz u niego jak mu sie chce ****** jestes zabawa na kazde zawolanie i nic wiecej a oswiadczyl sie pewnie dla spokoju zebys mu nie gadala a zenic sie nie chce jak widac ma cie gdzies powinnas tak jak ktos powiedzial zadzownic i powiedziec ze jak nie zamieszakcie chociaz razem to koniec

Gość gość
Anet, jeśli już tak stawiasz sprawę, co mądre nie jest (życiową decyzję uzależniać od forum), e ja to rozumiem. Stoisz na rozdrożu i potrzebujesz tylko kopniaka. No, ale nie o to chodzi, żeby się mądrzyć. Jeśli już tak stawiasz sprawę, to możesz spróbować odwrócić tendencję. Tzn. niech to on goni króliczka, nie Ty. Kilka wskazówek: 1. Jesteś olśniewająca, ubierasz się jak lubi, malujesz, uśmiechasz, jesteś super szczęśliwa, ale... 2. Napomykasz mu najlepiej w momencie, kiedy on nie może pomyśleć, że to foch (jakiś romantyczny moment np.), że przemyślałaś sprawę i chyba nie jesteś jeszcze gotowa do małżeństwa. I uśmiech. Niech to go zbije z tropu. 3. Jeśli się widzicie, to jesteś jak w pt. 1, ale masz dla niego mniej czasu. 4. Angażujesz się w coś (cokolwiek, nawet szydełkowanie albo inna pasja, byle wymagało wyjścia z domu). 5. Obserwujesz, a kiedy on wygląda na lekko zbitego z pantałyku przykręcasz śrubę: przycinasz spotkania z nim, znów wspominasz, że na ślub to za wcześnie, że musisz się jeszcze wyszaleć, a w ogóle to po co ten ślub, tylko komplikuje sprawę. 6. Jeśli nie zacznie wokół skakać oddajesz pierścionek i mówisz, że tak jest chyba lepiej. Obserwujesz. 7. Jeśli zaczyna skakać czekasz, ale nadal miła i kochana, ale nieczasowa (jak będzie miał ochotę na amory wyjdź, bo cokolwiek). 8. Możesz napomknąć (ale to po zerwaniu zaręczyn), że ktoś tam się za Tobą ogląda, tylko nie przesadź z graniem na zazdrości. 9. Jeśli zacznie mówić o ślubie na początku go zbywaj, aż zacznie Cię męczyć. Wtedy możesz łaskawie się zgodzić. 10. Jeśli nie zacznie Cię męczyć ze ślubem - cóż... nigdy nie chciał. Zmień n inny egzemplarz pókiś młoda i masz atuty i materiał do wyboru.

nie jestem żadną dupodajką , po prostu mam problem i chciałam go rozwiązać na podstawie waszych wypowiedzi

Moim zdaniem w tej chwili powinnaś prosto z mostu zapytać. A jeżeli faktycznie masz mega dość, to się nie męcz. Ciężko mi odpowiadać, bo sama mam teraz w związku problem. Toksyczną rodzinę ma mój ukochany i jest cycem mamusi i ona mnie nie znosi teraz, bo nie płaszcze sie. I on nie wie co czuje i czy chce być ze mną. To ciężkie i to ciężkie :/

Dzięki za radę może tak właśnie zrobię i jeśli nic się nie zmieni to będzie koniec, bo nie ma sensu się łudzić że będzie dobrze

Gość chyba jesteś dorosła
a nie prościej z nim zamieszkać,nie pytając wścibskiej rodzinki o zgodę?

Gość gość
powiedz mu czego chcesz daj mu jeden dzien na zastanowienie jak nie bedziec chcial tego co ty to go zostaw

Gość gość
zmarnowalas juz 6 lat nie marnuj sobie wiecej zycia

Anet00 dziś -Czyli jesteś dziwicą? Bo skoro ślubu nie masz i nie jesteś dupodajką, to musisz być dziewicą.

tak zrobię zapytam go wprost czy zamieszkamy razem , zaraz to zrobię i dam mu czas do dzisiaj do 23.59 i powiem Wam co mi odpowiedział

Gość gość
Nie rób tego. Jak postawisz na krańcu noża to myślisz będzie mniej przymuszony?! Możesz naprawdę zniszczyć 6 lat dla kaprysu. Przez chwilę poczujesz ulgę, a potem będziesz myślała, a co by było, gdybym tak tego nie zrobiła. Konia się oswaja nie łamie. Spróbuj jak napisałam dziś . Wtedy też się dowiesz, ale będziesz miała szansę go nie przymuszać. Daj gościowi szansę. Co on ma biedak teraz pomyśleć?

Gość gość
Z własnego doświadczenia wiem, że to głupota. Nie pytaj go. I o co go zapytasz? Wybieraj, czy chcesz z własnej woli i nieprzymuszony zostać moim mężem, czy się rozstajemy. Czytasz to?!

hm.... :( Okej zrobię to tak jak napisała : gość dziś . ile czasu na to będę potrzebować?