Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak działają drukarki laserowe skoro nie mają atramantu?

Polecane posty

Gość gość

Czy przerabiają jakoś powietrze na toner czy po prostu wypalają znaki w kartce papieru?

Gość gość
:D przecież mają toner (proszek) i nim drukują, to jakiś żart?

Gość gość
Wszelkie kwestie i Twoje wątpliwości związane z drukarkami i innymi urządzeniami biurowymi rozwiążą z pewnością specjaliści z www.arso.pl, którzy znają się na tym temacie, jak mało kto. Zaopatrzyłam w urządzenia od nich swoją firmę i jestem bardzo zadowolona, zarówno ze sprzętu, jak i z obsługi, która świetnie doradziła mi urządzenia odpowiadające moim potrzebom, oczekiwaniom, warunkom pracy itd. Zajmują się też serwisem takiego sprzętu, więc w razie czego proponuję Ci zachować do nich kontakt.

Gość margo903
Nie polecałabym drukarek laserowym. Są mało ekonomiczne. Popatrz lepiej na drukarki Epsona z tzw. ink tank system http://epson.pl/inktanksystem . Pojemniki uzupełniające z tuszem do nich kosztują 27 zł. To bardzo mało. A jakość wydruku nie zmienia się.

Gość biuletynka
drukarka laserowa sprawdza się w sytuacji gdy rzadko drukujemy, w takich przypadkach atramentówka się nie sprawdzi, wybór drukarki zależy od tego jaka jest częstotliwość naszego wydruku.

Gość 12latekmialam
maja taki piasek/ proszek kóry jest wypalany;) są o niebo lepsze od atramentowych i szybsze, nie musisz też czekać aż tusz wyschnie ja kupowałam na avans.pl swoją na studia jak szłam

Gość zyga759
Ja też nie polecam tych drukarek. Wolę zwykłe, zwłaszcza, że teraz Epson ma wiele ciekawych promocji związanych z tymi drukarkami. Na przykład dłuższa gwarancja, zwrot za zakup czy zapas tuszu.