Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justynka184

potrzebuje waszej pomocy

Polecane posty

Jestem młodą kobietą lecz doświadczoną przez zycie. Jestem z chłopakiem prawie 3 lata. Kocham go najmocniej na świecie i nie wyobrażam sobie życia juz bez niego. Wiem, że jestem od niego całkowicie uzależniona. Starał się o mnie przeszło 7 lat. W końcu zrozumiałam, że chce z nim być. Na początku było cudownie, starał się, widziałam ze mu zależy. Ostatnio, pewnie pod wpływem kolegów bardzo sie zmienił, niestety na gorsze . Zaczął mnie unikać, szukać wymówek, coraz mniej czasu ze mna spedza,ale nadal twierdzi ze mnie bardzo kocha. Kilka dni temu razem z kolega pojechał do tego kolegi kolezanek pod byle jakim pretekstem, mnie okłamując ze jest gdzie indziej. Wieczorem tego samego dnia przy mojej obecnosci i całkowitym wyj****iu na to co mu mówiłam, upił się z tym kolegą i za jego namową bez mojej wiedzy pojechali na impreze z tymi kolezankami kłamiąc mnie że śpi w domu. Kazał nawet drugiemu koledze kryć go przede mną. Dzień po imprezie przyszedł i nadal oszukiwal mnie w zywe oczy ze spał. Ale ja znałam prawde i o wszystkim wiedziałam. Prosze dziewczyny, pomozcie mi. nie wiem co mam z nim zrobic. nie potrafie zerwac z nim. najgorsze jest to że nie widze nawet zeby starał sie to naprawic, moze czas pokaze na co go stac.

Gość gość
to jak już ma Ciebie, to znaczy że nie wolno mu wyjść do kolegi, pójść na impreze? Widocznie za bardzo go kontrolujesz i bał Ci się powiedzieć prawdę. Daj mu więcej luzu to wtedy będzie Ci mówił o wsyztskim, a ty mu ufaj, bo przecież jesteście w związku.