Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbeznadziejax

Jestem 25 letnią kobietą i mam depresję z powodu wyglądu

Polecane posty

Gość xbeznadziejax

dręczy mnie to już do tego stopnia, że nie potrafię normalnie żyć i robię same głupie rzeczy, a chciałabym być w końcu szczęśliwa. Z powodu mojego wyglądu jest to chyba niemożliwe :( Utwierdzam się w swoim przekonaniu coraz bardziej i jestem na skraju wytrzymałości, szczególnie po tej sytuacji : kilka dni temu spotkałam się z mężczyzna, do którego napisałam przez internet, że mi się podoba, znałam go z widzenia, on mnie w ogóle. Umówiliśmy się tylko na chwilę, chciałam żeby mnie zobaczył przez co miała poprawić się moja samoocena, bynajmniej tak sądziłam. Pisaliśmy dość sporo wcześniej na intymne tematy, spotkanie trwało jakieś 30 min, w jego samochodzie, zdążyłam przez ten czas zrobić mu loda. Wiem...głupszej historii pewnie nie mogło byc...ale to naprawdę się stało. Po tym spotkaniu, jak zapytałam co sądzi o mnie itp...napisał : że nie do końca jestem w jego typie, ale robię to świetnie... Dodam, że on jest 20 lat starszy, super przystojny, ale czy to znaczy że ja jestem aż tak brzydka ??? Nie oceniajcie mnie przez pryzmat tej sytuacji, bo sama wiem co można o mnie mysleć, ale widać chyba w jakiej już jestem depresji. Nie chce żyć ze świadomością, że jestem brzydka. Mam się z tym pogodzić czy jak ?:((( Byłam z tym już nawet u psychiatry...leki mi nie pomagają:(

Gość Stary Kawaler Wacek
A kogo to obchodzi.

Gość gość
twoj przypadek jest beznadziejny tak bardzo ze nie nadaje sie do leczenia. masz 25 lat a zachowujesz sie jak nastka w dodatku puszczalska widzisz faceta 1 raz na oczy i robisz mu loda?? jestes nienormalna brak slow....jak tania k***wka.

Gość gość
A realnie jakie masz wady ?

Gość xbeznadziejax
jestem dość niska i szczupła, chociaż chyba w granicach normy. Mi osobiście wydaje się, że twarz mam po prostu brzydką, nikt mi tego nie powiedział,ale raczej mało kto odważyłby się coś takiego powiedzieć kobiecie przez zwykłą grzeczność :( Nie narzekam raczej na powodzenie, ale jeszcze zależy u kogo, mam wrażenie że podobam się samym miernotom.

Gość gość
a jakie masz cycki i wlosy ...?

Gość gość
jesli chcesz dodaj tu fotke lub wyslji mi na priva to ocenie :]

Gość gość
Też podobam się tylko miernotom ale to tylko dlatego że jestem mało rozmowna nieśmiała a przez to nieatrakcyjna i niepewna siebie. Wygląd ma mało do rzeczy, chyba że się jest wybitnie szpetnym lub żyje się wokół buców.

Gość xbeznadziejax
zdjęcia to nie to samo co w realu :( Jakbym się facetowi nie podobała, to chyba niechciałby żebym to zrobiła,prawda ? Może za łatwo przyszło, nie musiał nic robić i ma mnie w d... Boże...głupie tłumaczenie!! Nawet bym chciała, żeby wynikało to z takich faktów, a nie przez wygląd.

Gość gość
hej ty wyżej a jakie kobieta wg ciebie powinna mieć włosy ?

Gość gość
Jak siano które rozgrzebały kury:-)

Gość gość
a moze po prostu naprawde nie jestes w jego typie? a jak gadalas z nim przez ten net to wiedzial ile masz wzrostu? ile wazysz?itd? niektorzy tak maja ze np nigdy nie zakceptowali by kobiety z malym biustem niektorym za chiny nie podobaja sie grubsze babki a niektorym te chude.. niektorzy maja swoje "fetysze" i wady do niezaakceptowania...

Gość gość
przyślij zdjęcie na maila to ocenię może być bez twarzy

Gość gość
haha ja mam wlasnie wlosy jak siano ktore rozgrzebaly kury :)

Gość gość
włosy mają być długie do ramion !

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora.

Gość xbeznadziejax
widział moją fotkę przed spotkaniem...także znał mniej więcej wzrost itp... Mimo to chciał się spotkać...chyba dlatego że wiedział co zrobię, pisalismy o tym wczesniej...:(

Gość gość
sorry ale myślę ze największym twoim problemem jest straszliwa głupota i tego niestety nie da się wyleczyć

Gość gość
To spotkał się z tobą tylko dla loda. Poświęcił się.

Gość gość
do xbeznadziejax chciałbym Cię poznać pisz tom-71@wp.pl

Gość gość
a może po prostu nie chce k... na dłużej. I twarz nie ma tu nic do rzeczy

Gość xbeznadziejax
Nie nazywałabym tego głupotą, to raczej choroba...;/;] Ale cały czas próbuje sobie jakoś udowodnić, że moje negatywne myslenie nie ma podstaw.........oszukuję się :(

Gość gość
i po co te żale. Dobrze ciągniesz, masz klientów, to zacznij na tym zarabiać. Uzbierasz na operację plastyczną i wszyscy będą zadowoleni

Gość xbeznadziejax
"gość dziś i po co te żale. Dobrze ciągniesz, masz klientów, to zacznij na tym ZARABIAĆ. Uzbierasz na operację plastyczną i wszyscy będą zadowoleni" - dla Ciebie to kpina, a mnie to niszczy, nie jest mi do smiechu.

Gość gość
do xbeznadziejax umówiłaś sie z nim na loda...?

Gość xbeznadziejax
do xbeznadziejax umówiłaś sie z nim na loda...? - poniekąd tak... wiem, patologia...

Gość gość
dla Ciebie to kpina, a mnie to niszczy, nie jest mi do smiechu. nie kpina tylko rada. Brutalnie powiem,że jak masz 25 lat i gęba ci sie nie podoba to spokojnie już z 5 lat możesz oszczędzać na operację. Bo inaczej ładniejsza ci sie nie zrobi sama z siebie. Jak to taki zyciowy problem to powinnaś sie łąpac czegokolwiek zeby na to odkładać, nie dosypiać, nie dojadadać. A skoro nie masz takiego parcia zeby coś porobić w tej sprawie to po prostu skończ pier... jaka to jesteś nieszczęśliwa

Gość gość
xbeznadziejax podniecało Cię zrobienie mu loda...?

Gość gość
To co sie k***a dziwisz że cie olał?

Gość gość
a kto chce chodzi z darmową obciągarą. Z tego sie korzysta jak przyciśnie i potem zapomina o sprawie