Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbeznadziejax

Jestem 25 letnią kobietą i mam depresję z powodu wyglądu

Polecane posty

Gość xbeznadziejax
Gdybym mu się podobała, a nawet jeśli nie ale byłabym w miare ładna, to pewnie chciałby się jeszcze tak ze mną spotykac prawda?? a nawet tak nie jest.

Gość gość
Gdybym mu się podobała, a nawet jeśli nie ale byłabym w miare ładna, to pewnie chciałby się jeszcze tak ze mną spotykac prawda?? a nawet tak nie jest. nie , przy twojej głupocie i desperacji , którą zapewne widać to nawet przy ładnej twarzy większość facetów by uciekła po pierwszej randce

Gość xbeznadziejax
Randką tego nazwać nie można...;] Jak zapytałam o co chodzi z tym że nie w jego typie, odpowiedział że jestem za niska, ale mam ładną twarz... Nie wiem czy to prawda, czy nie chciał mnie pogrążać...

Gość gość
ok, teraz pomarudź sobie sama do siebie , ja idę porobić coś pożytecznego

Gość gość
za niska to ile ty masz wzrostu 145 ?

Gość xbeznadziejax
nie, 160 wzr.

Gość gość
Może jestem jakaś staroświecka ale 25 letnia dzi\/\/wa spotykająca się z obcym gachem z netu 20 lat starszym i liżąca mu ko\/\otasa w aucie i połykająca jego spe\rmę... to mi się w głowie nie mieści... żaden facet ciebie ko\/\/orvo szanować nie będzie... poza tym grozi ci rak przełyku skoro liżesz ko\//\otasy obcym chłopom i to jeszcze 45 latkowi, który pewnie spał z wieloma kobietami i jest zasyfiony... jesteś obrzydliwa, akurat wygląd to twoj najmniejszy problem, bo jesteś tak obleśną dzi\/\/vą :O

Przykro mi to napisać, ale sama pracujesz na swoją kiepską samoocenę. Umówiłas się z facetem z netu na spotkanie w samochodzie, zrobiłas mu dobrze, i koniec znajomosci. Czy ty naprawdę! nie rozumiesz, o co w tym wszystkim chodzi??? Nie chodzi o urodę, tylko o to, ze się nie szanujesz. Ze zebrzesz o chwilę uwagi jakiegoś fagasa, a potem się zalisz, ze to pewnie przez brak urody. No ludzie! Na seks w samochodzie umawiają się prostytutki za kasę, ladne, brzydkie, to nie ma znaczenia, byle dobrze facetowi zrobiły. Jednorazowo. Gadka jest zbędna, a nawet przeszkadza przy tej " robocie":) Uroda przeminie, a charakter jest na cale zycie. Jak na razie, to jesteś desperatką, na prostej drodze do prostytucji. To nie przez brak urody męzczyźni cię nie szanują, ale przez twoje zachowanie. Szanuj się , to inni tez cię uszanują. Nie jest z tobą źle, na zdjęciu, wyreguluj te zrośnięte brwi, zadbaj o zęby, i będzie ok. Masz duzo pracy przed sobą, ale nad własnym charakterem.

Gość gość
to jakaś prowokacja jest. przecież autorka nie wstawiłaby swojego zdjęcia po tym, jak się przyznała, że jest tanią d....ą. No ludzie.

Moze prowo, moze nie. Ludzie wstawiają swoje zdjęcia wszędzie, na fb, to dlaczego nie tu?

Gość xbeznadziejax
Informuję, że aż tak głupia nie jestem. Nie wstawiłam zdjęcia. Nie wiem czyje to.

Gość doriannnn
Reasumując jeśli facet ceni się choć trochę to tej znajomości nie powinien ciągnąć dalej bo jesteś najzwyczajniej w świecie puszczalską panienką. Jak myślisz co o tobie myśli nawet jeśli byłabyś piękna to i tak jesteś kim jesteś. Jak facet jest na poziomie to nie powinien się z tobą pokazywać gdziekolwiek a i jeszcze może to rozgadać i zostanie ci nadany tytuł najlatwiejszej kobiety na świecie.

Gość gość
łomatko ale ty jesteś paskudna :P nie dziwie się, że facet cie nie chciał :)

Gość gość
Zachowalas się jak tania d****** facet nie musiał nawet placic, szok, że można tak nisko upaść.

Gość gość
Tak, jak wyżej napisano. Pracujesz na swoją samoocenę. Rozumiem, że masz kompleksy, ale desperacko pogarszasz sprawę.

Gość gość
a jeśli facet chce sie ze mna przespac raz, a potem już nie i sie nie odzywa tzn ze jestem brzydka?:(

Gość markaz
odezwij się. Może nie pożałujesz. Zawsze możesz później zamilknąć. mar-kaz4@wp.pl