Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy udawanie niezainteresowanego laską która mi się podoba sie opłaca?

Polecane posty

Gość gość
a ile masz lat? zdradzisz pierwsza literę jej imienia ???:)

Gość gość
opłaca to się listy na poczcie

Gość BezNadzieja22222
gość dziś No dobrze, ale dlaczego ją zbywałeś - nie byłeś faktycznie nią zainteresowany czy też po prostu był to element Twojej strategii ? A jak zacząłeś o nią walczyc, to dlatego, że nagle Ci się spodobała, czy był to znowu element strategii ? Jakie są Twoje uczucia względem niej ? Po prostu podoba Ci się jako kobieta, czy masz / miałeś dla niej jeszcze jakieś uczucia ? Ja myślę, że dużo zależy od tego jakie uczucia mamy dla drugiej osoby, bo to się przekłada na nasze zachowanie. Kobieta wyczuje, czy chcesz ją po prostu zdobyc, czy też jesteś nią prawdziwie zainteresowany ...

Gość gość
Byl flirt,byla rozmowa,bylo zwierzanie sie...bylo zzrozumienie sie bez slow...bylo wzajemne interesowanie sie...byly spacery...bylo przytulanie sie...teraz tak mysle ze mogla zle odebrac moje sygnaly...mogla zle mnie zrozumiec...mogla pomyslec ze chce ja tylko na raz...ja mysle ze ona cos do mnie czuje...chyba za malo bylo w tym wszystkim konkretow...musze ja jakos przekonac ze chce dla niej dobrze...musze tez porozmawiac o tym z nia

Gość gość
Na poczatku nie bylem zainteresowany...ale zbyt dobrze sie dogadywalismy no i zaczelo sie z mojej strony cos więcej...nie powiem ze wiele razy wyslalem sprzeczny sygnal...taka strategia...ale ona mowila ze spotyka sie z kims jeszcze...wtedy ta walka u mnie stawala sie mocniejsza...intensywniejsza...

Gość BezNadzieja22222
Czy ją kochasz ? Czy po prostu walczysz o nią ? x Wyczuła, że za bardzo Tobie zależy i jednocześnie jej więź pewnie nie jest tak silna, pewnie była ciekawa na początku i zaintrygowana. Tak mi się wydaje.

Gość gość
Co za bzdura.. Facet okazuje brak zainteresowania - skreślam go bezpowrotnie.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Czemu pytasz ile mam lat???

Gość gość
A aaa ile czasu ją znasz? ;)

Gość gość
5 lat

Gość gość
mam 23

Gość gość
To jest jakies chore dla mnie.to po co za mna latala I mi glowe zawracala...po to zebym teraz cierpial...do tego przewrocila mi swiat do gory nogami...I to doslownie a teraz ma mnie gdzies...oooh...poprostu przelozyc przez kolano I wlac tylko...

Gość gość
Tak, to się bardzo opłaca bo znając życia ona ma cię w d`upie więc oszczędzisz sobie rozczarowań :)