Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różaniec działa cuda!!

Polecane posty

Gość gość
witam,jestem teraz w takim bagnie na dnie ze tylko cud moze mi pomóc, ostatnia nadzieja w tym ze zaczne mówić rózaniec, jestem wierzaca i chodze do kościoła ale nie odmawaiłam różanca, w tej chwili tylko to mi pozostaje,

Gość ModlitwaRozancowa
Przede wszystkim warto sobie uświadomić, że odmawianie różańca to nie tylko przekładanie palcami paciorków i klepanie zdrowasiek, ale przede wszystkim ROZWAZANIA TAJEMNIC, czyli narodzenie Chrystusa, to co się działo przed, w trakcie jego życia, podczas drogi krzyżowej, i po śmierci. Tutaj są wyszczególnione wszystkie Tajemnice Różańca Świętego http://modlitwarozancowa.pl/tajemnice Warto codziennie odmówić chociaż jedną dziesiątkę, rozważając chociaż jedną tajemnicę. Uważam to za takie minimum, coś co każdy bez względu na ilość czasu jest w stanie zrobić. I daje to niesamowitą moc w życiu duchowym. Różaniec to potężna broń, mówię wam!

Gość gość
Różaniec to niewłaściwa modlitwa, bo Jezus przestrzegał nas przed długimi modlitwami. A różaniec ma mnóstwo paciorków.

Gość różaniec Cię znajdzie sam
Dnia 9.04.2015 o 14:22, Gość gość napisał:

A jedna różaniec odmawiała i noge w dwóch miejscach złamała najpierw w kościele, a potem w szpitalu 😉

Złamała bo pod nogi nie patrzała tylko na różaniec, trzeba myśleć co się robi, różaniec odmawiać tak żeby przy okazji nie wyrządzić sobie i innym krzywdy. Nie zapominać o dzieciach o mężu,co by głodni nie chodzili. A tak poważnie. Mam 40 na karku, młodsza byłam po cichu się podśmiechiwałam jak babcie i teściowa klepały różaniec. Słuchajcie nie dorosłam wtedy do niego. Nie kupiłam go sobie sama.Dostałam go niedawno w wieku 40 od teściowej wiedziała i powiedziała że odmawianie różańca może mi pomóc. Stałam się mniej nerwowa to fakt, różaniec mnie przyciągnął w chwilach ciężkich dla mnie,bo dla innych mój problem to pikuś, co dzień staram się odmówić chociaż dziesiątkę. Różańca uczę się razem z synem bo czeka go I Komunia i chociaż wiem że on sobie to klepie jeszcze bezmyślnie to się uśmiecham, że w tym różańcu siła i nawet problemy stają się mniejsze. I że kiedyś on też to zrozumie.