Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIAZA!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Kobietki jestrscie?

Gość gość
to idz na beta hcg

Gość gość
Ja robiłam test wieczorem i wyszedł po dwóch sekundach pozytywny :) Tylko że 3 tyg po spodziewanej miesiączce ;) Zaraz na drugi dzień umówiłam się do gina żeby potwierdzić i był 5 tydz. :) Teraz córeczka ma 5 miesięcy :) Idź jak najszybciej żeby wszystko potwierdzić będziesz spokojniejsza :)

Gość gość
Ja zrobilam test 2 dni po spodziewanej @ i wyszly dwie grube krechy,po 6 dniach u gina dowiedzialam sie,ze moje malenstwo ma juz 12 tygodni,dzis ma 3 lata i 7 miesiecy,od wrzesnia bedzie przedszkolakiem,powodzenia i szczescia autorko!!!!

Gość gość
podchodzicie do tego bardzo zadaniowo... a spontan? a romantyczność? a miłość? masakra.... próbujcie codziennie, a kto wam zabroni? na pewno zwiększy to prawdopodobieństwo ciąży, niż wyliczanie dni czy godzin po @ ... ;/

Gość gość
my uprawiamy seks co 2/3 dni bo tak chcemy i jest ok, w koncu zaskocze :D

Gość gość
Tylko mój mąż pracuje po 13h i jest zmęczony nie jest tak łatwo starać się co 2-3 dni jak wy to mówicie Uprawiamy seks tylko w weekendy

Gość gość
Testy jeszcze o niczym nie świadczą. Ja zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Byłam rozbita, bo dziecka nie planowałam. Zrobiłam następny - negatywny. Za pare dni znowu i wyszedł pozytywny. Poszłam do ginekologa i na szczęście okazało się że w ciąży nie byłam.

Gość gość
załamka ;/ mój też ciężko pracuje i wiecznie go nie ma w domu no ale bez przesady... nie muszę umawiać sie z nim na seks, czy tylko w weekendy... może mu zapisz w kalendarzu "seks z żoną"

Gość gość
mnie to też bawi :P przecież można nawet rano zrobić szybko numerek a nie tylko w weekendy :D

Gość gość
dziewczyny tu autroka. pomozcie. wponiedzialek ide do gin ale dzisiaj zrobilam test i wyszedl zjasniejsza kreseczka,doslownie cien kreski(widoczny wyraznie ze jest ale blaaaziudka). A przeciez dwa dni wczesniej zrobilam 2 testy i wyrazne 2 kreski.O co chodzi? martwie sie. Poronie? ciaza biochem? ;c kreska powinna byc ciemniejsza. dodam ze wszystkie te testymialy czulosc 25

Gość gość
Różnie może być... Musisz czekać na wizytę

Gość gość
Nie nakrecaj sie. Nie mozna byc troche w ciazy a troche nie wiec blada kreska nie oznacza nic. Po prostu inny test z innej serii i tyle

Gość gość
Bardzo sie zaniepokoilam:(

Gość gość
Troszke mnie uspokoilas

Gość gość
jutro juz mam wizyte u gina! nie moge sie doczekac!:)