Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąz mnie zmusza do seksu analnego !

Polecane posty

Gość gość

a ja nie chcę.......:(......jesli sie nie zgadzam to chodzi naburmuszony w nastepne dni, skutkiem czego ja idę mu na rekę ale mam juz dość.....

Gość gość
To Ty wsadż mu kij od miotły i zapytaj czy to fajne odczucie...

Bo do tego trzeba miec dobrze przygototwac. Nie taki dobael straszny jak go malują.

Gość gość
Spróbuj porozmawiać z mężem i opowiedz mu o swoich uczuciach. Seks powinien sprawiać obojgu przyjemność a nie tylko jednej ze stron. Mam przyjaciółkę, która miała ten sam problem co Ty i skończyło się na tym że teraz są tzw białym małżeństwem ( żyją ze sobą bez seksu), ona przez zmuszanie do seksu analnego przez męża straciła całkowite zainteresowanie seksem. Każde zbliżenie z mężem powodowało w niej lęk że znowu tego od niej będzie wymagał, mimo że ten rodzaj seksu sprawiał jej ból, miała problemy z hemoroidami ale on tego kompletnie nie rozumiał.

Gość gość
Zgodnie z prawem możesz spokojnie sie z nim rozwieśc z jego winy Mało tego - dostaniesz od reki stwierdzenie nieważnosci małzenstwa od Kościola Nikt takich zboczeń nie musi znosić od drugiej strony a wręcz nie powinien

Gość gość
Dlaczego się godzisz skoro nie chcesz? To tak jakby gwałt... Dobrze ktos powyżej napisał. Zaproponuj Mu, ze najpierw to Ty wsadzisz jakiś większy przedmiot w jego o***t i niech wtedy powie czy to dobre odczucie...

Gość gość
gość dziś Mężczyzna niczego nie da sobie wsadzić chyba, że jest bi abo homo! prawda