Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was powinniśmy się rozstać ?

Polecane posty

Gość gość
radek88 I tak mi nikt nie poda i tak, nie ważne, czy mam dzieci czy nie, tylko jak bym miał, to bym nie potrzebnie kase wydał, a tak mam wiecej kasy

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego uważasz, ze facetem nie jestem ? Bo bachorów nienawidzę ?

Gość gość
ta bo bachor bedzie z nim siedzial i sie nim opiekowal jak bedzie stary ? juz to widze na bachory wydaje sie za duzo kasy ja wole wydac na siebie nie dziwie ci sie ze nie chcesz bachorow

Gość radek88
Bo jesteście egoistami. Ja siedzę przy mojej mamie mam nie chodzi ja się nią zajmuję, gdyby mnie nie było wylądowała by w domu starców. Też wylądujecie, oby tak dalej

Gość gość
Wiem, dlatego wolę mieć kasę, a nie wydawać ją na bachory

Gość gość
tez wole ta kase sobie odlozyc na starosc niz wydawac na bachora

Gość radek88
to już twój wybór. Ja mam syna i córkę i nie wyobrażam sobie życia bez nich, kocham je i pieniędzy na nie nie żałuję

Gość gość
Ja nie mam, ale jak będę stary, będę miał na opiekę, czy na odpoczynek te 200-400 tys zł więcej, bo tyle kosztuje wychowanie dziecka mniej więcej

Gość gość
masz racje na co ci bachor same problemy tylko

Gość luśka001
Co do autora wątku to lepiej jak się z nią rozstaniesz. Zmarnujesz jej tylko życie

Gość gość
Wiem, ona mi też, jak zajdzie w ciążę

Gość luśka001
no to widzisz sam sobie odpowiedziałeś. taki związek nie ma sensu. i ty będziesz nieszczęśliwy i ona

Gość panitka
Gdybyś ją naprawdę kochał to byś pokochał również dziecko które pragnie ci dać

Gość gość
Ona i dziecko to dwie różne osoby, ona mi go wcale nie pragnie dać, sama chce je mieć. Po co miłość dzielić na pół ? Po co wydawać kase i zajmować sie darmozjadem ?

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak,"nie lubie dzieci".Miec swoje dziecko,to co innego niz czyjes.Swojego dziecka nie można nie lubic...Swoje dziecko sie kocha bezgranicznie bo jest częścią Ciebie.

Gość panitka
Sama go mieć nie może. Chce mieć dziecko Z TOBĄ. Dziecko to cząstka nas samych i ukochanej osoby. Tobą tez ktoś się zajmował i wydawał na ciebie kasę. Jak można dziecko nazwać darmozjadem? Masz dziwne podejście do życia.

Gość gość
To całe szczęście, ze sama mieć nie może. Ja dzieci nienawidzę, nie ma z nich żadnego pożytku, tylko ograniczają człowieka. Nie mam zamiaru kasy wydawać na darmozjada.

Gość gość
To jest prowo.Nie ma takich durnych ludzi jak autor

Gość panitka
to uważasz, że z Ciebie tez nie ma żadnego pożytku?

Gość gość
no zona na pewno nie ma

Gość gość
Uważam, ze dzieci są nie potrzebne mi do szczęścia

Gość panitka
Rozmowa z tobą jest zupełnie bezsensowna. Rozstań się z żona i żyj sobie szczęśliwie sam. Powodzenia!

Gość gość
Może nie będzie takiej potrzeby, żeby się z nią rozstawać, ona doskoanle wie, że ja dzieci nienawidzę. Dziękuję

Halo halooo ludzie. Od razu krytycznie - zostaw i koniec kropka. A nie myślicie o tym, że to może być wiek? Nie wiem autorze posta ile lat masz, ale jeśli ja kochasz to nie musisz jej zostawiac. Daj sobie czas może co?

Gość gość
Mamy po 27 lat. Kocham ją bardzo, ale jak widać, za bardzo się różnimy, cozywiście chcę z nia być, ale dzieci nienawidzę

Ale to nie koniec świata. Mam 5 lat starsza koleżankę, która NIE ZNOSIŁA dzieci. Obecnie 2 ciąży jest, jest z tym facetem od lat. On chciał dzieci. Jest w ciąży nie bo wpadła, ale ponieważ planowali. Poczuła instynkt i voila - widzisz :)

Jak można sobie tak zmarnować czas i nerwy niepotrzebnym ślubem?? Bardzo jesteście głupi. Ty, że się z nią ożeniłeś wiedząc jakie ona ma poglądy i ona bo wierzyła, że ci się odwidzi :-o:-o:-o Dno. Dno. Dno. I 3 metry mułu :-o

Gość gość
Tyle, że ja dzieci nienawidzę od zawsze, a nie od 2 tygodni.

Ah tak wiele jest ludzi, którzy dzieci nie chcą. Pewnego dnia poczujesz, że chcesz zostać ojcem, naturalnie jeszcze tego nie chcesz. Szkoda związku moim zdaniem jeżeli jest dobry.

Gość gość
nie rozumiem czego oczekujesz od swojej żony, żeby zrezygnowała z dziecka dla ciebie? ale dla czego ma zrezygnować skoro ty dla niej nie potrafisz jej go dać?