Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pestka _1

NIENAWIDZE SWOJEJ PRACY

Polecane posty

Gość Pestka _1

NIENAWIDZE SWOJEJ PRACY! Wole sie rzucic z mostu niz tam pracowac. To jest nie do zniesienia. Jestemn jednym wielkim stresem chodzacym. Przychodze do domu cala wyzuta z calej energii, stany depresyjne. Bledne kolo. Staram sie szukac innej pracy ale nic z tego nie wychodzi. Przez ta prace czuje ze moje zycie nie ma sensu. Ta praca zatruwa mi cale zycie. Pracuje w biurze, i nie mam nic do roboty. To wyrzyna moj umysl. Mam dosc pracy na godzine a przez pozostale 6 musisze udawac ze cos robie, wymyslac sobie zajecia. Rzygam tym. Nienawidze tego. Chce uczciwie pracowac, miec duzo pracy. Robic cos co jest zgodne z moimi predyspozycjami. Niestety zycie mi sie nie ulozylo. I dlatego teraz nic nie mam. Nie mam tez faceta, zwiazku. Nic nie mam. Praca dom praca dom. Jestem tak tym wszystkim zdolowana, ze mysle jak cudownie by bylo nie istniec. Gdyby choc jedna rzecz mi sie udala albo praca albo ktos bliski... to moze bym sie tak nie czula :(:( a tak nie mam nic.

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gość
Nie rozumiem. Masz pracy na 1 h to czym się stresujesz? Rozumiem jakbyś się nie wyrabiala

Gość gość
tez tak miałam zyc mi się nie chciało ale teraz jest inaczej poczekaj na pewno to się zmieni trzeba trochę czasu pozdrawiam

Gość gość
a ja mam za dużo pracy i czasem muszę po godzinach zostać, żeby zrobić jakiś raport, bo potrzebny jest na już :(

Gość Pestka_1
Wiesz co mnie doluje? to ze nie mam perspektym. Ze dlatego ze mialam p********e cale zycie, bedac osoba inteligentna mam prace dla matola. Nie zarabiam dobrze. Nie mam swojego mieszkania.

Gość Pestka_1
Chcialabym znalezc inna prace. Ale tu w tej dziurze zabitej dechami, wsi pieprzonej zasciankowej nic nie ma. Tu sie nic nie dzieje. Nic tu nie ma. Tylko wegetacja. Nie cierpie tej miesciny. Czyli mam beznadziejna prace w beznadziejnej miescinie- obu rzeczy nienawidze. Przepraszam ze jestem taka negatywna ale bardzo zle sie dzis czuje z tym wszystkim :(

Gość gość
Myslę że bardziej jesteś znudzona niż zestresowana. Albo zmeczona udawaniem ze coś robisz przez te pozostałe 7h. Chyba ze boisz się ze Cię nakryja

Gość gość
A czym się interesujesz ? Jakie masz Hobby, jakie studia zrobiłaś ? I ile masz lat ?

Gość gość
W jakim woj mieszkasz i pracujesz ? :)

Gość gość
Walłam wielkiego kloca jest piękny

Gość Pestka_1
Mam licencjat z Anglistyki. I mieszkam w UK. I zaluje ze zycie tak sie potoczylo ze jestem na wygnaniu, zawsze ten obcy..... Mam 30 lat. I chyba juz za pozno na pozwot do Polski. Czuje sie tak jakbym byla w slepym zalulku. Takze widzicie nie jest prosto znalezc druga prace w w tym zapyzialym miescie jest duzo rasizmu. Zawsze przyjma anglika przed polakiem. Jestem juz tym wszystkim tak bardzo zmeczona, nie mam sily. Nie wiem co dalej

Gość gość
Po prostu nie miałaś pomysłu na siebie. I dlatego twoje życie wygląda tak jak wygląda.

Gość gość
Walłam wielkiego kloca jest pięknWalłam wielkiego kloca jest piękny y Walłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest pięknyWalłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest pięknyWalłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest piękny

Gość gość
Ja mieszkam na wsi i szukam pracy już ponad pół roku i nadal nie mam. Domu i mieszkania też nie mam. I jakoś żyć muszę. Nie potrafisz docenić tego co masz. W małym mieście zdobyć pracę i to biurową to nie mały wyczyn ale sądzę, że zdobyłaś tę pracę po znajomości bo inaczej była byś z niej dumna a nie narzekała. Bo prawda jest taka, że w małych miejscowościach pracę biurową ma się po znajomości a ludzie po studiach na bezrobociu.

Gość Pestka_1
Uwielbiam czytac ksiazki podroznicze. Poznawac nowych ludzi. Kiedys chcialam pisac, ale po tym calym moim zyciu i obecnym zdolowaniu ciezko mi to idzie bo nie wierze w siebie. Czuje ze cos trace....

Gość gość
Walłam wielkiego kloca jest pięknWalłam wielkiego kloca jest piękny y Walłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest pięknyWalłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest pięknyWalłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest piękny Walłam wielkiego kloca jest piękny

Gość Pestka_1
Nie przez znajomosci. Bylam na stazu pracowalam za darmo 6 msc raz w tygodniu, zapieprzajac w sklepie przez pozostale i robiac kurs administracji. Sprawdzilam sie i zaoferowali mi prace. Nigdy w zyciu nic nie mialam przez znajomosci

Gość gość
Co chciałaś pisać ? :P

Gość gość
Człowiek z reguły nie docenia tego co ma. A w tym wolnym czasie, nie mozesz np. czytac e-booka, albo przeglądac internetu? Bo fakt, ze nuda bywa stresujaca tez czasem, pytanie czy cały czas ktos nad toba stoi... Bo generalnie masz chyba dosc dobra prace, co maja powiedziec ludzie, co pracuja np. na produkcji, są wyzywani przez szefa, wspólpracowników, nieraz sa takie warunki pracy ze jest zimno, trzeba byc w kurtce, albo stac po 10 godzin, i tez czesto sa to osoby po studiach. Ja od dłuzszego czasu nei moge znalezc nawet sprzatania, a tez mam studia

Gość gość
a nie możesz w tej pracy np.czytać książek albo przez net coś robić?

Gość Pestka_1
Dzieki za dobre slowo. Chyba musze to sobie jakos poukladac. Mogla bym cos w necie robic, ale sie panicznie boje ze kros mnie na tym nakryje i powie managerom............. Chyba musze zadbac o to zeby w wolnym czasie robic cos fajnego, dla rownowagi?

Gość gość
A co myślałyście, że po studiach będziecie kierowniczkami i na stołkach siedzieć ? Dzisiaj studia już nic nie znaczą, bo jest przesyt studentów, którzy i tak nic nie umieją, więc pracy nie mają.

Gość gość
no monitoring może tam byci w biurze i na kompie, ale może swój komp mieć :P? i robić?

Gość Pestka_1
Chyba pojade do Afryki krowy doic, to bedzie bardziej interesujace ;)

Gość gość
ucz sie jezyka na wymiane albo polaka ucz przez net :P

Gość gość
Mogla bym cos w necie robic, ale sie panicznie boje ze kros mnie na tym nakryje i powie managerom............. x x czyli to firma dosc komercyjna, wiec jest ryzyko... W sumie oni moga kontrolowac co ktos robi na komputerze, bo sa foldery typu historia... ale jak masz ze soba telefon, to mozna na nim czytac e-booki, to juz chyba b bezpieczne

Gość gość
Ale co ty tam robisz że tylko przez godzinę pracujesz? Szef wie że tak się dzieje opłaca mu się w ogóle ciebie zatrudniać ?

Gość Pestka_1
wiem o tym, dlatego szukam nowej pracy

Gość Pestka_1
Telefon to juz lepszy pomysl. Chcialabym wyjechac do wiekszego miasta, ale wiadomo...duzo osob tak chce, wiec konkurencja jest ogromna