Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany24

Czy z dnia na dzień można się odkochać

Polecane posty

Gość zakochany24

Witam Od 4 miesiecy spotykam się z dziewczyna i mówiła że zakochana i wogóle ale ostatnio zaczeło sie psuć,niepowiem bo strasznie zaczołem naciskać na całowanie itd,az pewnego dnia odczułem hamulec z jej strony,jakby niemiała ochoty a zawsze było i to długoo,zapytałem to powiedziała że przesadzałem z nachalnoscia i odepchnołem od siebie,nie odzywamy sie pare dni i niewiem codalej?może już inny?

uważam, że można odkochać się w jeden dzień, natomiast u Ciebie to nie było natychmiast. psuło się, przez ten cały czas następował proces ochłodzenia relacji, osłabienia kontaktów.

Gość zakochany24
Nawet jakby jej zależało?

Gość zakochany24
Nawet jakby jej zależało?samo o że ochota na całowanie odeszła prawda?

Gość gość
to nie byla milosc

Gość zakochany24
Męska decyzja,chyba dać sobie spokuj,odzywać się niema co bo jakby chciała to by sama sie odezwała ,troche mnie tylko dziwi ze mówiła że zakochana

Gość gośćioweczka1234567
Niektorzy potrzebuja wlasnej przestrzeni. Jesli ta "przestrzen" zostanie naruszona to czuja sie nieswojo. Ja np. tak mam. Dlugie calowanie jest super, spedzanie czasu razem tez ale czasem potrzebujemy samotnosci. Taki typ. Wydaje mi sie ze za bardzo naruszyles jej strefe prywatna I po prostu potrzebuje przestrzeni. Daj jej spokuj na 5-7 dni I zobacz jak po tym sie zachowa. Jesli sama sie nie odezwie to wyslij sms zwykle jak sie masz? A jak Ciebie oleje to oznacza ze jej zupelnie nie zalezalo od poczatku I musisz sie z tym pogodzic I sie wycofac. Powodzenia ;)

Gość gość
Daj jej przede wszystkim czas!!! Poczekaj teraz na jej ruch, zobaczysz co zrobi. Jeśli się nie odezwie-odpuść ją sobie. Znajdź inna- tylko pamiętaj o "przestrzeni prywatnej"