Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, na tym dziale siedzą nagłupsi kafeterianie. Bez jaj.

Polecane posty

Gość gość

Ze wszystkich działów, a jest ich tutaj trochę, jesteście najbardziej ograniczone, chamskie, wulgarne i macie chyba najniższy iloraz IQ. Tak tylko chciałem się podzielić swoimi spostrzeżeniami, dziękuję za uwagę :classic_cool: 🖐️ (nie buldoczcie się i nie zaprzeczajcie, wiadomo, że dla wszystkich poza wami jest to oczywiste i jasne jak słońce) 🖐️

Gość gość
ojej ale jesteś miła

Gość gość
Kto normalny bez choroby psychicznej zaklada taki temat jak autorka tego wpisu. Przy okazji autorka ktora napisala post w tym dziale pokazuje ze jest jedna z najglupszych. Wiec ta osoba musi byc bardzo infantylna i ograniczona. Nikt normalny samej siebie nie obraza. Moja rada idz do psychiatry :)

Gość gość
tak tak za to ty autorka jesteś zupełnie inna niż ci których krytykujesz i oczywiście nie zaglądasz równiez na ten dział czego dowodzi założony przez ciebie temat który jest również twoją własną wizytówką. Nie, nie. Nie bulgocz. Nie zaprzeczaj. Wszyscy widzą jaka jest prawda.

Gość gość
Nie przesadzaj, bo po pierwsze normalne babki też tu są i nie ich wina, że zawsze jakiś niepełniony troll zepsuje najfajniejszy nawet temat. Na innych działach też jest mnóstwo świrów takich jak Noxelia, Wilku czy tam reszta debili.

Gość gość
Tak? to wejdź na temat o dużej pupie córki jakiejś laski. wejdź na temat o zdrowym jedzeniu. wejdź na ten o terminacji ciąży, o kupowaniu droższego wózka. Na każdym, KAŻDYM temacie udowadniacie jakie jesteście piz/nięte wszystkie. Ja się z autorką zgadzam, teraz tylko podczytuję ten dział, bo dyskutować i rozmawiać tu się normalnie NIE DA.

Gość gość
To idź na ogólne :) tam to dopiero masa zboczeńców i agresywnych frustratów siedzi :P Sama widzisz, że jesteś normalna i ja też nie świruję więc już jest nas dwie tutaj :) ale przyznaję, że każdy ale to KAŻDY temat się w końcu rozbije o skały: "kur/ew, szmat, idiotek, nieudacznic, puszczalskich, konkubin, bachorów" etc.

Gość gość
masz racje,dlatego lubie tu wejśc poczytac i pośmiac się z tej patologii

Gość gość
a ja lubię pogadać, bo zawsze parę fajnych osób się trafi ale trzeba to robić szybko zanim zlezą się potwory bagienne i rozwalą temat niestety :( czasem nawet jakaś dyskusja fajnie się toczy do czasu....

Gość gość
Stąd chyba wszystkie normalne osoby albo pouciekały albo przeniosły się na zamknięte forum. Zostało 90% patologicznych menelek i garsteczka mądrych osób, z którymi można podyskutować, ale bywają tu niezmiernie rzadko. Gdzie jest np exDebil? Toksycznakobita? Wiosenna? Myszelina Psychiczna? TaWredna? Gddzie Myszka? Nie ma normalnych dziewczyn, wszystkie pouciekały. I słusznie zresztą.

Gość gość
A ja się nie zgodzę, tutaj wcale nie ma najgłupszych kafeterian, tylko zwykła próbka statystyczna polskich kobiet :) zwłaszcza matek :)

Gość gość
a wśród nich ty

Gość gość
Ja parę razy trafiłam na wpisy dagi jagi o książkach, bo pisała na kilku tematach i serio było widać, że na książkach starych i nowościach się zna i próbowałam z nią popisać o tym ale nawet tam nie mogła napisać nic bo została zwyzywana od najgorszych :o dziwicie się że uciekły? przecież wiecznie na nie napadałyście, a już tematów o TaWredna sama nie zliczę :o o tym jaka puszczalska, jakie ma zęby jej syn, o tym, że chodzi do kościoła, o tym ze ślub wzięła drugi raz :o masakra :(

Gość gość
zgadzam się autorko te tematy o pochwie , kroczu ,odbycie :-O wszystko sprowadzone do tego :-O

Gość gość
ten temat założył AUTOR,mężczyzna :P

Gość gość
A ja się zgadzam z autorem, nie da się tu normalnie porozmawiać.q