Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla faceta każda jest dobra w łóżku,

Polecane posty

Gość gość

nie ważne czy gruba, chuda, brzydka ładna. Byle się tyko dobrze ruszała i udawała mega orgazmy. Natomiast na dziewczynę nadają się tylko modelki, żeby mógł zaszpanować przed kolegami. Druga partia, to potrafiące zatrzymać faceta przy sobie za pomocą różnych "sztuczek". Zapraszam do wymiany poglądów i doświadczeń na ten temat.

Gość gość
każda? Bęgowska też?

Gość gość
Nie znam Bęgowskiej, oczywiście wszystko w ramach normalności w wyglądzie i wieku, wykluczając jakieś przypadki mocno odstające. Chociaż też są faceci lubiący mega grube lub babcie.

Gość gość
usmarzysz sie szatanie we wlasnych fekaliach! a ty listosie bedziesz sie w piekle poniewierał cała wiecznosć nawet bog ci nie odpusci takich grzechow!

Gość gość
13:55, nie znasz Bęgowskiej? jej pseudonim artystyczny to Grodzka

Gość gość
Grodzką tak, ale ona podobno nie spotyka się z facetami, więc odpada w rozważaniach.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
No i właśnie dlatego uważam, ze Polacy to frajerzy. Oskarżają kobiety o powierzchowność i materializm a sami są o niebo gorsi. W łóżku każdą wystuka, wręcz wolą te o krągłych kształtach ale na pokaz musi być modelka. W plotkowaniu też są mega gorsi od kobiet. No i gdzie ja mam znaleźć normalnego faceta? :O

Gość prawictwo pospolite 137
POwidz mi kto chodzi do łózka z otyłymi ? Otyłe nie mają zadnego powodzenia , tylko desperaci sie z nimi umawiają , którzy nie mieli seksu przez rok albo dwa .. Prawdziwy samiec alfa nigdy by sie z otyłą nie umówił To jest dobra kandydatka na dziewczynę .: https://www.youtube.com/watch?v=2HsA0Q4GERk

Gość hgfghf
sluchaj mi otyła dziewczyna kiedyś proponowała loda i jej odmówiłem . A gdyby była szczupła to może bym nie odmówił..

Gość gość
Odmówiłeś, bo pewnie miałeś dziewczynę.

Gość hgfghf
właśnie nie miałem wtedy dziewczyny ,ale ona była bardzo gruba wyglądała na 80 kg , nie miała kobiecych kształtów i wcięcia w talii .. Jak ktoś taki mógbły mnie podniecić ?

Gość gość
Z bardzo grubymi, to cześć facetów pójdzie do łóżka. Ale jak by była gruba i miała duży biust to pewnie byś nie odmówił?

Gość gość
To jesteś wyjątek, taką to by większość facetów brała bez zastanawiania do łóżka i pewnie za chwilę następny jej nie odmówił.

Gość gość
Facetom staje na widok cipki, więc otyłość laski nie ma tu znaczenia.

Gość gość
Facetom staje na widok c*pki, więc otyłość laski nie ma tu znaczenia. To dlaczego do playboya nie biorą otyłych ? Czyżby było coś z nimi nie tak ?

Gość gość
Ta, to nie ma kobiecych kształtów, ale jak by rozłożyła nogi, to też by c***ewnie stanął.

Gość gość
A ja ważę ponad 90kg, mam 160 cm wzrostu i jestem grubą kulką. Nigdy nie narzekałam na brak powodzenia u facetów. Po lodzie zawsze słyszę teksty typu: "to było najlepsze obciąganie w moim życiu', "żadna mi tak dobrze nie robiła","ty byś nawet umarłego obudziła" :D Więc co kto lubi. A na koniec dodam jeszcze, że kobiety z krągłościami wyglądają lepiej nago niż w ciuchach ;)

Gość gość
a nie myślałaś nigdy , że ci faceci to desperaci ? Ze prrawdziwy przystojniak nigdy by się nie przespał z 90 kg kobietą ?

Gość gość
Desperaci, nie desperaci, ale to jest większość facetów. A przystojniacy też by się przespali jak by im brakowało seksu.

Gość gość
Dlaczego miałabym tak myśleć? Nie mówię tu o przypadkowym seksie tylko o związkach. Każdy z moich byłych był przystojny, pracował na dobrym stanowisku, kobiety się za nimi oglądały. Sama jestem zadbana, znam swoją wartość i nigdy się za facetami nie uganiałam. Spotykaliśmy się albo przez pracę, albo przez znajomych, albo w sklepie a ostatni po prostu zatrzymał mnie na ulicy i zapytał o drogę :) Powiedz mi lepiej co skłoniło Cię do zadania mi tak głupiego pytania?

Gość gość
ja kto co ? Ja widze swiat wokół mnie .. TAki david beckham , Cristiano Ronaldo i większosc przystoijnych facetów nie mają otyłych kobiet

Gość gość
W fajnym świecie się obracasz :D Tylko, że większość Polaków nie ma ani urody ani kasy takiego Beckhama czy Ronaldo. Wiesz co, jest takie powiedzenie - "Nie to ładne, co ładne ale to, co się komu podoba". Wolę być z prawdziwym mężczyzną, który ma trochę oleju w głowie, z którym mam o czym pogadać i się pośmiać niż z prawdziwym przystojniakiem doceniającym u kobiety tylko urodę. Ale jak już mówiłam co kto lubi.

Gość gość
A skąd wiesz czy czasem nie mieli kiedyś w łóżku otyłej? Wszystkie lecą na kasę, więc dlaczego mieliby być z otyłymi, jak mogą być z modelkami?

Gość gość
wiec wlasnie fak faktem, że wola te szczuple/modelki wezmy np. deppa - mógłby mieć każdą na skinienie palca, a miał same chude kobiety

Gość gość
A Ty dalej o gwiazdach - halo, tu ziemia.

Gość gość
Wiadomo, że z modelką chodzą, bo przed kolegami szpanują. Ale jeżeli chodzi o to z kim sypiają, to już nie koniecznie tylko z tymi modelkami. Aż przypomniała mi się akcja norweskich skoczków w hotelu z panienkami, które za pewne nie były modelkami.