Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy facet powinien mieć tylko jedną kobietę w swoim życiu!

Polecane posty

Gość gość
Ja też przez neta nikogo nie szukam.... Tyle jest teraz różnych portali randkowych, ale jakos nie wyobrazam sobie zakladac tam konta i w ten sposob poznawac ludzi... Skoro dziura, to nie myslales o tym, zeby wyjechac gdzies na studia?

Gość gość
Studiów nie zamierzam robić. Moje życie to jedny wielki bałagan Przeszłość moja to sam mrok. Nie będę tutaj o niej pisał. Nic nie osiągnąłem w życiu. Teraz dopiero powoli staje na nogi. Może w przyszłości uda mi się wyjechać do Wrocławia, bo kolega się tam przeprowadził.

Gość gość
Czytam ten wątek i widzę, że jednak są tu wartościowe ludzie. Patrzę na siebie i zastanawiam się co zrobiłam nie tak że moje życie tak wygląda jak wygląda. Mam 25 lat niby kończę studia zaczynam pracować w zawodzie, mam sporo znajomych s jestem sama. Byłam z kimś ślę on okazał się bezdusznym draniem nie chcę o tym tutaj pisać. Chciała bym na swojej drodze spotkać kogoś takiego jak autor bo narazie boję się komuś zaufać.

Gość gość
Tylko musiałabyś być bez związku :P A już kogoś miałaś. O tym jest właśnie ten temat. Chyba, że chodzi ci o podejście autora do seksu, związku itp.

Gość gość
Podnoszę.

Gość gość
miło,że ktoś myśli dokładnie to co ja :) i miło,że to nie kobieta,tylko wreszcie męzczyzna :) a ja jestem z małopolski i mam 22 lata i dziewica nadal.

Gość gość
przy czym jeślibym pokochała kogoś,a okazałoby sie,że już był w związku,nie jest prawiczkiem,to nie wyobrażam sobie go skreslić z tego powodu. Rożnie w życiu sie ukłłada,nie zawsze tak idealnie jakbysmy chcieli,a co jesli mialby wzystko to czego szukam poza tym jednym,ze juz nie jest prawiczkiem,to co mialabym go olać? bez sensu

Gość gość
Trzeba trafić na podobną do siebie osobę.