Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieciate sa naiwne

Polecane posty

Gość gość

mam znajomego, dobry kolega mojego meza jezdzi do innego miasto, do kobiety ktora ma 2 dzieci a tu, w rodzinnym miescie ma kochanki z ktorymi spotyka sie na seks a tamta dziewczyna z ktora jest niby 3 lata,, mieszka w innym miescie to ze facet do was przyjezda, lubi wasze dzieci, spedza z wami czas, kupuje wam kwiaty, troszczy sie o was, nie oznacza ze was kocha milosc to odwowiedzialnosc

Gość gość
niedzieciate tez sa naiwne. jak facet chce tylko ******,a nie zakladac rodzine to czy sa dzieci czy nie-nie ma zadnego znaczenia choc z pewnoscia dzieciatymi sie latwiej manipuluje.

Gość gość
byc moze niedzieciate tez sa naiwne, masz racje, dzieciatymi latwiej manipulowac chyba nie maja wygorowanych wymagan a przeciez powinny miec

Gość gość
wszystko fajnie pieknie ale jesli raz,drugi,trzeci dostajesz kosza od faceta to pozniej juz lapiesz byle co. byle byl. mam taka kolezanke z 2 dzieci,fajna babka,ladna,robotna ale zawsze wynajdywala facetow,ktorzy chcieli tylko umoczyc. za takimi szalala. i mysle,ze to oni tak niszcza takie babeczki,bo samoocena drastycznie spada w dol. miala 2 fajnych facetow w calym swoim zyciu(chcieli sie zenic) ale dla niej byli malo interesujacy. fakt raczej przecietni ale sama z checia takiego dobrego faceta przyjelabym pod swoje skrzydla.no coz moze kiedys pojda po rozum do glowy i zaczna wybierac dobrze. tego z calego serca kobietki wam zycze

Gość gość
widzialam te dziewczyne na zdjeciu, ladna dziewczyna, ma prace, mieszkanie dziwnie sie z tym czuje bo ten kolega nigdy nas ze soba nie zapoznal i co wiecej czesto dopytuje o moje kolezanki przez jakis czas "ukrywal sie" ze z nia jest dziwne to wszystko