Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

petycja przeciwko rajdowi rosjan po polsce (czczących katów AK)

Polecane posty

Gość gość

www.petycjeonline.com/nie_dla_nocnych_wilkow_pl_ru_en ta grupa także czynnie wspiera aneksje Krymu przez Rosje

Gość gość
należy ich wpuścić i zorganizować jakiś przypadkowy wypadek coś w starym dobrym stylu kgb rozpędzona wielotonowa ciężarówka wpada w grupę motocyklistów :D wiem, że nie zginą wszyscy ale widok wyborny :D

Gość gość
aha potem pomieszać ich zwłoki zwrócić je po 3 latach śledztwo prowadzić skandalicznie źle zgubić dowody bezczelnie kłamać i tak dalej :D ja tak bym zrobił

Gość gość
29 kwietnia jest we Wrocławiu mecz Śląska z Wisła, nawet jeśli dostaną wizy to i tak do Niemiec nie dojadą :D

Gość gość
Mnie już w*****a jak się śmierdząca, kacapska swołocz wszędzie miesza. nawet te ich trolle pod artykułami stają się w**********e (serio, po pisowni i składni widać, ze ruskie, nei mówiąc już o poglądach)

Gość gość
ja też rzygam tym ruskim syfem ten syf jeszcze gorszy niż zwykły rus bo podbity postsowiecką bezpieką naprawdę gdybyśmy mieli państwo na poziomie to by się inaczej ten problem rozwiązało już nie mówię o takim pięknym marzeniu jak wyżej napisałem ale można te wizy dać potem na granicy anulować przetrzymując i piętrząc trudności trzeba tej bandzie dawać w dupę na każdym kroku

Gość gość
A mnie sąsiad strasznie wkurza. A to ratlerka wyśle żeby szczekał, a to jajkiem rzuci w okno.... Ja na razie siedze cicho. Ale w końcu wstane - bo ja NIEDŹWIEDŹ jestem. A sąsiad to jakaś ptica! Pacne łapą i z ptica zostanie piź/dzica. Nu poka. ;(

Gość gość
oni robią co chcą z wizami dla nas itp. Nawet na pogrzeb niemcowa NAGLE zabronili jechać marszałkowi senatu (tłumacząc się sankcjami - tyle, że ze str zachodu cała czarna lista została ujawniona - oni natomiast dodają sobie tam nazwiska jak im się uwidzi).

Gość gość
Stawiała sie mrówka słoniowi. Eh, polaczki-cudaczki.

Gość znawca prawa polskiego
gość dziś oni robią co chcą z wizami dla nas itp. Nawet na pogrzeb niemcowa NAGLE zabronili jechać marszałkowi senatu (tłumacząc się sankcjami - tyle, że ze str zachodu cała czarna lista została ujawniona - oni natomiast dodają sobie tam nazwiska jak im się uwidzi). x to straszne, marszalek nie spróbowal kawioru :-D Może dbaja o to żeby sie nie przeżarł bo już sadlo go zatyka w czasie ględzenia w TV :-D A co do tematu - proponuje zastosować takie procedury jak wobec kibiców - aresztowanie na podstawie zeznań jakiegoś skazanego, areszt wydobywczy 5 lat, umorzenie po cichu śledztwa no i trzeba bedzie zapłacić odszkodowanie ale można sie umówić z rajdowcami że jak nie zamkną mordy to bedzie jeszcze 5 lat dochodzenia :-D

Gość gość
kawior mnie nie interesuje. po prostu robią u siebie co chcą, i jeszcze u nas mają plan "Nasza organizacja ma własne przekonania i własne wartości. Nigdy ich się nie wyrzeknie. Jedną z nich jest dla nas oczywiście pamięć o zwycięstwie w II wojnie. Dlatego będziemy po prostu robić swoje. Niech nam nie przeszkadzają "

Gość gość
znawca prawa polskiego dziś x no właśnie o coś takiego chodzi :D taki ładny zgodny z prawem wpiertol ale do tego trzeba mieć jaja i nie być ruską agenturą no cóż tradycja ruskiej agentury w Polsce jest długa niestety

Gość gość
A weź im przeszkadzaj, polaczyszko! To znów będziesz żarł ich onuce - i znów ci nie będą smakować. Co za ćwoczki-polaczki!!! Dostaliście namiastkę wolności i względnego spokoju - to szczekacie do wszystkich wkoło. Jak ratlerek!

Gość gość
DOSTALIŚMY? O k****, jakie ruskie wspaniałe :D Sypał się land kacapski i sypie się do tej pory, obojętnie co będziesz szczekać.

Gość gość
Nawet jak sie niedźwiedź wali, to ptica sp..ala. A nie próbuje dziobać - chyba że to durna ptica! A bolanda to taka właśnie durna ptica. I to nie orlica - tylko kurica :D

Gość gość
przeciez oni od paru lat robia te rajdy, jakby tvn nie powiedzial wam ze to zwolennicy putina to nawet nie mielibyscie o co ujadac, a tak to przynajmniej macie jakies zajecie prostaki, niedlugo sezon grillowy sie zbliza, zajmijcie sie czyms co wam najlepiej wychodzi

Gość gość
Ale Na krym pojechali dopiero rok temu by wspierać okupowanie terenów ukraińskich

>>>Ale Na krym pojechali dopiero rok temu by wspierać okupowanie terenów ukraińskich<<< x A Ty DZIECKO, rozumiesz znaczenie słowa: okupant? x Na Krymie 95% ludności stanowili Rosjanie, więc rzeczywiście ŻYLI POD UKRAIŃSKĄ OKUPACJĄ. x Bądź DZIECKO tak dobre i pokaż mi: w którym miejscu ci motocykliści wspominają coś o czczeniu katów AK ? x Wydaje mi się drogie DZIECKO, ŻE Ty nawet pojęcia nie masz: kiedy AK wydało rozkaz rozformowania oddziałów, zdania broni i wyjścia z lasu.