Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasem czytam posty tego użytkownika Misio1 i dochodzę do wniosku, że typ jest

Polecane posty

Gość gość
No wlasnie. ma chory kregoslup wiec duzo by nie nafikał.

Gość gość z wizytą
ale tak by bylo.... x Ale na własnej skórze to się przekonać nie chcesz LESZCZU! :D :D Dobrze się z pomarańczy szczeka :D :D

>>>No wlasnie. ma chory kregoslup wiec duzo by nie nafikał.<<< Mój kręgosłup nie pozwala mi się długo schylać, więc, gdy padniesz dam Ci szybko spokój :). x Zapraszam na słoneczny Śląsk :).

Gość gość
nie ja zaczalem ale napisze ze nikt nie bedzie sie bawil w pojedynki z milosnikiem rosjan przychodzi sie wieksza ekipa i tlucze sie goscia ja tego nie robilem ale nie bawilbym sie w pojedynki liczy sie skutek tak ucza jego bracia moskale napadajac wszystkich sasiadow po kolei a nie jakies zabawy w pojedynki

>>>przychodzi sie wieksza ekipa i tlucze sie goscia<<< To przyjedźcie ekipą, a ja zaproszę kilku swoich kolegów - staruszków :D (połowa po pięćdziesiątce :D :D :D ).

Gość gość z wizytą
Dobro Misiek, sam widzisz że nie ma tu z kim gadać :D Same pierdoł.y bez honoru Nie warto tracić na nich uwagi dobranocka :)

Gość zamarznieta na szpik
Ja tam bardzo lubię misio1 i nie uważam go za szurnietego :/

Gość gość
misio jaki kozak haha az strach podejsc. zalosne taki stary a taki glupi

I nie kumam co wy sie go tak czepiacie:/ zalosni jesteście tak jak wasze życie

A tak w ogóle większość z was wchodzi tu na kafe żeby tylko dosrac komuś :\ powyzywać sie

Gość gość
misiek nie badz smieszny popisaliśmy głupoty ja ciebie nie lubię za tą kacapofilię i śmieszy mnie twoje nadymanie się na forum w każdej sprawie i z tym pierwszym postem, po prostu się zgadzam dla mnie jesteś śmieszny i odstręczający chociaż niepozbawiony wiedzy na różne tematy i zdrowego rozsądku w różnych sprawach ale ja czytać ciebie nie mogę, bo zaraz widzę to twoje przejęcie sobą ale w ogóle to mam ciebie w de misiek nie bądź śmieszny także dlatego że jak już ktoś robi takie numery (znam kilka takich przypadków w których nie brałem udziału, nie bardzo mi się to podoba, to tylko wiarygodna relacja, nie z netu) to nie przychodzi w 3 osoby tylko przyłażą typy w liczbie z 10 i więcej i to z gatunku stadionowych rozrabiaków naprawdę nie łudź się, że ktoś będzie bawił się w uczciwość ktoś, komu będzie chciało się umawiać na bójki z niewadomo kim, jest typem rozrabiaki, który potrafi się bić i lubi się zabezpieczyć, by mieć pewność wyniku i sam, raczej nie postąpiłbym inaczej, gdybym uznał to za konieczne, bo nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia, to nie ulica, gdzie ludzie się znają, więc trzeba mieć pewność

Gość gość
Gnoicie człowieka tylko dlatego że ma swoje poglądy i nie boi się ich bronić. W dodatku, żaden z was nie autoryzuje swoich wypowiedzi, co już was stawia w pozycji netowego tchórzyka Ale wiadomo, niektórzy muszą jakoś podnieść swoje nadwątlone ego, dlatego hejt jest dla niektórych wręcz wskazany :O :O Zaznaczam że do uzytkownika o nicku Misiu mam stosunek całkowicie obojętny

Gość gość
A tak w ogóle większość z was wchodzi tu na kafe żeby tylko dosrac komuś : powyzywać sie x lepiej tutaj niż w realu bo tam można dostać po mordzie :)

Gość gość
misio1 zakochał się w Noxelii

Gość gość
misio1 zakochał się w Noxelii x w realu dostałobyś po mordzie za te oszczerstwa

Gość gość
misio1 zakochał się w Noxelii i żyje jej życiem

Gość gość
Nagle niby GOŚĆ Z WIZYTĄ (gość poranny) tutaj... Keller to misio1 i sam sobie odpowiada z nicka gość z wizytą, CO ZA CHORY CZUB, którego żona zdradziła i który źle dotyka córki... Michał Keller z Sierakowic

Gość gość
podbijam bo prawdziwe :classic_cool:

Gość gość
Podbijam bo prawdziwe jak nigdy dotąd!