Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasem czytam posty tego użytkownika Misio1 i dochodzę do wniosku, że typ jest

Polecane posty

Gość gość

żałosny. Wydaje mi się, że to jego "barwne" (choć w sumie najnormalniejsze) to jakaś próba leczenia się z kompleksów. Nie wiem czy słusznie, ale przywodzi mi na myśl koleżankę z liceum która była notorycznym kłamcą - też zawsze miała coś do powiedzenia, była głośna, kontaktowa, nawet zabawna ale ona zwyczajnie musiała powiedzieć, coś/ cokolwiek, nawet jeśli to nie było prawdą.

Gość gość
zalosne sa twoje proby oceny kogos po postach jakie wstawia

Gość gość
Ale ja to tak odbieram:)

>>>Czasem czytam posty tego użytkownika Misio1 i dochodzę do wniosku, że typ jest żałosny.<<< To zdanie tchórza, piszącego z pomarańczy, więc zachowaj je dla siebie :D. x >>>Wydaje mi się, że to jego "barwne" (choć w sumie najnormalniejsze) to jakaś próba leczenia się z kompleksów.<<< Kto powiedział, że barwne życie (bo chyba o to Ci chodziło), nie może być względnie normalne (dla przeżywającego je człowieka :) ) ? Mój pobyt tutaj, ma rzeczywiście związek, z leczeniem kompleksów :). Gdy nie byłem pewny, czy rano, uda mi się obudzić, oglądałem regularnie filmy, o oblężeniu Leningradu, Stalingradu itp. Ludzie żyjący w tamtych miejscach, mieli bardziej "przerąbane" ode mnie, a mimo to nie poddawali się :). x Dzisiaj muszę czasami "leżakować", by nie nadwerężyć, gojącego się kręgosłupa. Wkurza mnie to i ogranicza. Po wejściu na to forum, widzę wpisy ludzi, którzy z własnej woli, budują sobie takie ograniczenia. To pozwala mi nabrać dystansu, do własnych i cieszyć się, że nie upadłem jeszcze tak nisko, jak oni :). Tak więc masz rację - leczę tutaj własne kompleksy :D :D :D. x >>>Nie wiem czy słusznie, ale przywodzi mi na myśl koleżankę z liceum która była notorycznym kłamcą<<< Niesłusznie :). Mogę ubarwiać prawdę, by uniknąć "dekonspiracji" :D, ale nie kłamię, w swoich postach :) - zwyczajnie: nie muszę :) :) :).

Gość gość
misio1 to jakis frajer i zakompleksiony nieudacznik/. wystarczy poczytac jego komentarze hahahahahaah

Gość gość
Dlaczego idiotko nazywasz osobę chora nieudacznikiem?

Gość gość
Autorze, zgadzam się z Tobą w 100%, do tego zakłada durne topiki, a gdy nie spodoba się bananowemu dziecku jakaś wypowiedź -więcej na taki topik nie wraca. Musi być strasznie samotną osobą z takim podejściem do życia jaki kreuje w wirtualnej rzeczywistości, choć nie jest jak widzę tylko wirtualna

Gość gość
misio to zwykły cham i prostak, i do tego obrzydliwy bo lubi zabawy z kałem 🖐️ odrażający typ, szkoda że takie gó\/\/wno jak misio zyje i ma się dobrze, podczas gdy tylu wartościowych mądrych ludzi umiera, ginie w wypadkach

Gość gość
misio to chory dewiant i mitoman

Gość gość
Ja to nawet jego postów nie czytam, widze nick misio i od razu przewijam niżej... tak samo robię z prawictwo pospolite i zwolenniczką konkubinatu, tak mnie drażnią te osoby; ten pierwszy obleśny zboczeniec, a ta druga taka zarozumiala przemądrzala zadufana w sobie, że nie moge jej czytac

Gość gość
lubi zabawy z kałem?? fuuuuuuuuu

Gość gość
poza tym zapelnia stronę, cytując czyjes wpisy napisane powyzej. co to za maniera? co do reszty...fuuuu.. pewnie za chwilę będę w cytacie:)

Gość gość
Podobno misio1 lubi jesc kał innych kobiet

>>>Autorze, zgadzam się z Tobą w 100%, do tego zakłada durne topiki, a gdy nie spodoba się bananowemu dziecku jakaś wypowiedź -więcej na taki topik nie wraca.<<< x Zaburzona istoto : pokaż mi chociaż jeden topik, który założyłem na Kafe, a nie w Twoim chorym umyśle.

Gość gość
nie zgadzam się, czasem ma przebłyski zdrowego rozsądku i morda tam szmato!

Gość gość
misio1 to chory czlowiek. Trzeba mu wybaczyc.

>>>misio1 to chory czlowiek.<<< Wolę chorować jeszcze rok na kręgosłup :), niż cierpieć w czymś, co swoim życiem nazywacie :). x Jak powiedział w dowc***e pijak "a ja jutro wytrzeźwieję", tak i ja wrócę do pełnego funkcjonowania, a Wy będziecie nadal gnić i narzekać na Kafe. Sami tą chorobę sobie fundujecie :(.

Gość gość
Nie zgadzam się z autorem(ką). Aczkolwiek w wielu tematach się z nim nie zgadzam, ale Misiek często pisze z sensem. x gość dziś Autorze, zgadzam się z Tobą w 100%, do tego zakłada durne topiki - Kretynie(ko) do kwadratu, wystarczy kliknąć na ten jego niebieski nick i widać ile tematów założył Misio. ZERO:) Jak chcesz komuś robić koło doopy to się lepiej postaraj.

Gość gość
haha broni się z orange :D żałosny śmieć

>>>haha broni się z orange żałosny śmieć<<< Każdy ocenia innych z własnej perspektywy :(. x To tylko świadczy: kim Ty jesteś :(.

Gość gość
Doszedłem do takich samych wniosków po pierwszych kilkuset wpisach tego mitomana:D

Gość gość
widzicie po komentarzach misio1 ze to smieszny czlowiek. zostawmy go z jego choroba. niech gnije

Gość gość
Żałosny typ, siedzi tu całymi dniami i ma się za nie wiadomo kogo. Jest takim samym debilem jak ludzie z których tu się wyśmiewa.

Gość gość
ale kal je :(

Gość gość
tak jak pisalem wczesniej podobno misio1 je kał innych dziewczyn.

Gość gość
najbardziej chora to jest jego obsesja na punkcie otyłych bab kur/wa nie ma tematu by ten oszołom nie wpiertolił się z gloryfikowaniem wielorybów :O a jeszcze narzuca innym swój spaczony, chory gust chory fanatyk i tyle

Gość gość
morda sucha szmato, odczep się od misiora

Gość gość
Mnie w*****a jak ten przygłup nie potrafi normalnie odpowiedzieć na temat tylko go musi cytować :D g****ojad żałosny :o

Gość gość
jesteś zbyt tępą szmatą żeby rozmawiać z misiorem, nie ten poziom morda w kubeł tępa szmato