Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet mówi że kobieta jest super w łóżku to mówi prawdę?

Polecane posty

Gość gość

Czy faktycznie można być kiepską w łóżku? I czy jak mówi że cudownie całuje to też tak jest? czy można całować beznadziejnie?

Gość Dareios
a to zależy od faceta. jedni mogą kłamać, chociaż nie wiadomo po co, inni mówić prawdę. ja sądzę że w interesie każdego z nas jest mówienie prawdy o seksie bo jak się partnera utwierdza w przekonaniu że jest super mimo iż tak nie jest to nie poprawi on swoich błędów bo nie będzie miał pojęcia że takowe istnieją.

Gość gość
Dareios pewnie masz doświadczenie wiec mógłbyś cos więcej powiedzieć? Według mnie seks to seks, kilka kombinacji i zastanawiam się czy on mówi to tylko ot tak czy rzeczywiście czasami kobiety są kiepskie w seksie. No i czy można też beznadziejnie całować?

A widzisz, jednak seks to nie seks. Tak jakbyś powiedziała że obiad to obiad - a jednak można zapchać się schabowym z kluskami ale można też zjeść homara. Takie podejście do seksu nie wróży niczego dobrego - traktujesz to trochę na odczepnego. I niestety tak, kobiety czasami sa kiepskie w łóżku, faceci zresztą też.

A co do całowania to nie wiem szczerze mówiąc, nigdy nie miałem przypadku abym powiedział sobie "ta to super/kiepsko całuje". Może nie przywiązuję do tego wagi a może to jest trochę przereklamowane

Gość gość
możecie mi obcągąć