Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna111111

dziwne klucia jajnikow po owolacji

Polecane posty

Gość martyna111111

Hej dziewczyny mam do was pytanie czy tez tak mialyscie ja mam tak pierwszy raz owolacje mialam w piatek bo mialam bardzo duzo sluzu plodnego i jajnik mnie strasznie kól dzien przed i w dzien owulacji uprawialam seks i od tamtej pory caly czas mnie kuja jajniki i podbrzusze mnie.boli troche jak na @ ale tak dziwnie co to moze oznaczac ?? Mam isc do gina

Gość martyna11111
Cykle mam 30 dniowe ale owul Przesunela mi sie w tym cyklu na 19 dc sters I codziennie rano sprawdzam sobie temp przed owul bylo 36,3 albo36,2 a teraz jest36,5 36,6 ale piersi mnie nie bola a zawsze bolaly przed @ moze dlatego ze nie biore juz luteiny od 2 cykli a do @ jeszcze 9 dni

Gość gość
nic to nie musi oznaczać, miesiączki są różne-czasem jakaś infekcja, czasem stres to wszystko ma wplyw na przebieg cyklu

Gość gość
rozumiem, że sie starasz o dzieck-poczekaj do daty miesiaczki, bo za wczesnie nie ma co isc do lekarza-co on ci niby ma powiedziec?

Gość gość
jeśli starasz sie o dziecko to może siadło;-) po zapłodnieniu jajniki pracuja intensywniej

Gość martyna11111
Ja nie chce isc do gina po to zeby potwiwrdzic ciazy tylko sie zastanawiam co sie dzieje nigdy tak nie mialam brzuch mnie zawsze bola dzien przed @ a nie 10 dni martwie sie o co chodzi dlatego chce isc do gina :-)

Gość martyna11111
A test zrobie sobie 20 kwietnia dopiero wiem ze za wczesnie

Gość gość
ale kotku...tu nie ma reguł, ja tez miałam regularne cykle i co-raz mi sie 10 dni spoźnil -cieszyłam sie ze jstem w ciazy poszłam a tu klapa-i to było raz na kilkanascie lat miesiaczkowania poł roku póxniej bolało mnie wszystko jak na okres, cycki, jajniki macica wszystko-a tu ciaza (chciana wiec sie cieszyłam) nie ma reguł-0kazdy organizm pracuje inaczej i odstepstwa tez są -srodowisko, stres nie jestesmy na to obojetni-ja długo wypierałam ze nie zyje w str dopiero ktos bliski zwrocił mi uwage na to, że jednak jestem zestresowana i mial racje

Gość martyna11111
Wiem ze kazdy organizm jest inny bylam po prostu ciekawa czy ktos tak mial jak ja Jak sie nigdy taki nie mialo i pierwszy raz sie ma to normlane ze sie zastanawiam o co chodzi Nie nastawiam sie na ciaze po prostu jestem ciekawa o co chodzi

Gość gość
ale sęk w tym, że nie musi nic się dziać :) niepotrzebnie się nakręcach tak jak czasem wątroba cię boli, czy noga, jajniki też czasem moga inaczej bolęć z resztą można mylić ból jednego narządu z innym, moja koleżanka myślała, że to jajnik a okaząlo się, że ma problemy z jelitem-bo zawsze ją bolało w tym miejscu gdzie jest i jedno i drugie:)organizm jak organizm

Gość gość
To ja się dołaczę. Mam 34 d.c i cały czas podwyższona temp do 37. Zrobiłam test dzien przed spodziewaną @ ale ujemny wynik wyszedł. Czekam i mam pobolewania jak czasem przed @ ale też kłucie często z prawej strony. Płaczliwa się zrobiłam.Innych objawów brak. Zrobiłabym 2gi test ale b.długo staramy się o dziecko i boję się ,że zobaczę znowu ujemny wynik ,więc tak czekam. Możliwe że to ciąża,a steżenie Hcg było jeszcze za słabe ? co sądzicie?

Gość martyna11111
Ja bym .zrobila test na twoim miejscu Wiem ze po prostu moga mie bolec ale mnie bola codziennie od czwartku kiedy miala owul:-) i do tego jeszcze doszlo takie dziwne uczucie w pochwie w macicy jak by kucie i caly czas mam wilgotno taki bialy sluz mi leci zawsze mi po @ leci po owul jest sucho do @

Gość gość
Widać jesteś młoda, przez całe życie (do menopauzy) nie będziesz mieć identycznych cykli, raz piersi/brzuch bolą przed raz nie. Nie są to objawy, z którymi trzeba lecieć do lekarza.

Gość gość
Po prostu chcesz być w ciąży i się "wsłuchujesz" w siebie, więc zauważasz objawy na które normalnie nie zwracasz uwagi. Znam to, bo starałam się 4 lata i "cuda" wychwytywałam, jak się nie staram to "objawy " minęły.

Gość martyna11111
Poczekam do @ chyba ze bol bedzie coraz mocniejszy to pojde do lekarza Fajnie jak by byla ciaza ale wole sie nie nastawiac bedzie mile zaskoczenie ;-)

Gość martyna11111
Pisalam ze nie nastwiam sie na ciaze jak bedzie to fajnie a jak nie to nie:-) Pisze poprostu to co widze i czuje Ja moge jeszcze z ciaza poczekac nic na sile

Gość gość
Jeżeli owulację miałaś przedwczoraj to absolutnie nie ma mowy o żadnych objawach ciąży! To absurd.

Gość martyna11111
Przeciesz pisze ze nie nastawiam.sie na ciaze bardziej mnie martwi ze to jakis torbiel albo miesniak a jak ciaza bedzie to miles zaskoczenie bedzie

Gość gość
Ta...Nic na siłę, nie nastawiam się buhahahah. To co robisz w temacie ciążą/poród 2 dni po seksie? Ile masz lat, niby się tylko martwisz o zdrowie a nie nastawiasz na ciążę a siedzisz w necie i o objawach czytasz i piszesz, że jakby co to będzie zaskoczenie. Męża masz? Prace masz? Własne lokum macie? Że się o dziecko starasz?

Gość martyna11111
To nie jest twoja sprawa co mam o co nie mam A forum jest dla wszystkich i moge pisac sobie co chce Tu jest wiele watkow nie na temat i nikt sie o to nie czepia Napislam bo myslalam ze ktoras z kobiet miala podobnie i mi napisze cos A nie pisze obajwow ciazy tylko to co czuje Nie mam pracia na dziecko co ma byc to bedzie