Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pytalski

Czy wszystkie Polki to materialistki?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś >>>>>> Pozdrawiam z Singapuru.

Gość gość
gość dziś >>>>>Honefoss..... gdzie raz na rok jest 25C, ale za to widoki piękne.

Gość gość
tylko głupek żyje w biedzie mając do wyboru tyle możliwości

Gość gość
Mmartha mielismy zaczynac kilka tyg temu romans za kase mialas mi opisac siebie jak wygladasz a ja sie teraz dowiaduje ze jakis fagas cie na sniadanie wola! :/

brunetka z dlugimi blond wlosami,oczy niebieskie wieczorowa pora czarne,w dzien krotkie nogi, w lozku wydluzaja sie:):)

Gość gość
Ja akurat jestem kobieta i nigdy nie bylam marerialistka i nie znam takih szczerze mówiąc ale natomiast widze pełno kobiet zdesperowanych samotnych bez meza i dzieci szczegolnoe takich pod 40-tke to jest przerazajace, te kobiety nie probuja nic ze soba robic ani dbac ani sie doksztalcac itp ale czrkaja tylka na faceta i to byle kogo, moja kolezanka jehala na srodkach uspokajajacych latami, szukala juz byle kogo i takiego znalazla gnoja co najpoerw traktowal ja ponad rok jak smietnik a potem zamieszkal bo pewnie stwierdzil ze nikogo noe znajdzie, kolezanka urodzila dziecko i ppwoedziala ze jest szczeslowa a ze moeszka z gnojem to jej noe przeszkadza, taka historia to juz chyba lepiej byc materialistka i wyrachowana kobieta niz desperatka

Gość gość
Wątek zapowiadał się ciekawie, ale tylko zapowiadał...

Gość gość
Jak facet zauważa tylko materializm u kobiet, tzn że sam jest materialistą. Gdyby kobiety zarabiały godnie za swoją pracę, a nie jakieś ochłapy, to tego materializmu wśród kobiet byłoby mniej. Dlatego wiele kobiet szuka kogoś z nieco większą kasa, aby ich ewentualne dzieci miały co jeść! Zaraz się odezwiecie, że trzeba się uczyć i bla bla. Guzik prawda, te gorsze prace też musi ktoś wykonać, tylko żeby pracodawca płacił jak należy.

kazdy z nas w jakims tam sensie jest materlialista:)))))))gonimy za pieniazkiem,poniewaz zycie tego wymaga:)nikt nam "przyslowiowego chleba "DARMO nie da:)

Gość gość
ja wyszlam za starszego biednego z dlugami a jestem mloda szczupla i ladna i nikt tego nie docenia tylko maz