Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pytalski

Czy wszystkie Polki to materialistki?

Polecane posty

Gość gość
Tak jak facet potrzebuje seksu tak kobieta potrzebuje kasy, kiedyś było to zabite maczugą zwierze teraz many many. Tak trudno to zrozumieć "menie"?

Gość gość
Ja się g****o się uczyłem, a w Norwegi od 3lat trzepie taką kasę o której wy magistry możecie tylko pomarzyć.

Gość gość
MMartha dziś >>>> po chuj mi jakies p********e BMW? widze że twoje życie kręci się naokoło materialnego g****a. Czy naprawde nie potrafisz niczym innym zaimponować tylko własną prostotą? Niestety kasa nie wybiera swojego właściciela, i nawet kompletnym pustakom umysłowym się trafia.

Gość gość
To s********j suko.

ja pieniazki swoje mam:)i na moje cudowne ,piekne,beztroskie poukladane zycie nie narzekam:)ZYCIE jest PIEKNE:):)

Gość gość
Mądry, zamożny facet od razu wyczuję materialistkę i da jej kopa w d**e, zanim ta siądzie na jego koncie.

Gość gość
MMartha dziś >>>>>> moge tylko powiedzieć że współczuje. Zamiast robić coś miłego tylko liczysz papierki z nadrukiem. Wspomnisz moje słowa na swoim łożu smierci, że ta kasa jest g****o warta. Wydrukuj sobie ten komentarz i trzymaj w portfelu na przyszłość.

gość dziś hahahaha,tylko z zazdrosci sie nie poplacz:):)milej niedzieli :)Pa

Gość gość
MMartha dziś >>>>>oj jaki żałosny musi być Twój żywot, wstajesz rano i myślisz tylko o kasie, ja p*****le

Gość gość
MMartha dziś >>>>> nie zapomnij dużo na tace dać dla papaja w niedziele, bo jak za mało dasz to papaj klucza do niebios nie da, i będziesz musiała zjechać na dół.

gość dziś kochanie co ty wiesz?o mnie :))nic takze nie wydawaj opinii na slepo:)Buziaczki kochanie zmykam na "bogate"sniadanie:)))PA PA :)) zazdrosc to podla cecha:))

Gość gość
A samotnych bab w depresji coraz więcej w tym kraju, jak widać faceci zaczynają mieć swój rozum i nie rzucają na byle co. Tak trzymać! sama dupa do sexu to za mało!

Gość gość
MMartha dziś >>>>oj tępa babo, wiem że jesteś tylko materialistką, a wiedząc to już nic więcej nie potrzebuje wiedzieć. Żałosny musi być twój żywot, materialny, zimny i płytki.

gość dziś idz do spowiedzi:):)Amasz z czego sie wyspowiadac(podlosc,zazdrosc)To piekielny grzech:))uciekam.moj skarb wola mnie na sniadanko:)

Gość gość
Twój facet to c***a i pantoflarz, haha współczuje mu...

Gość gość
nie współczuj - facet przynajmniej ma kogo bzykać - w przeciwieństwie do ciebie gołodu/pcu

Gość gość
Morda psie, siedzę teraz w Norwegi i trzepie taką kasę o której ty nieudaczniku możesz pomarzyć...

Gość gość
Największy ubaw ma z tych co się uczyli przez większość swoich najlepszych lat, skończyłem ledwo liceum, a mam już tyle odłożone, że mogę już planować emeryturkę haha

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Jak narazie to duzo myslisz o tym ze inni za duzo mysla o kasie...jakbys mial kase to nie mialbys takich dylematow, a tak jestes frustratem na utrzymaniu mamusi ktory jest skazany tylko na walenie konia do lasek ktore nawet by na ciebie nie spojrzaly bos golod***ec. Kobiety nie maja tyle czasu co facecie. One wczesniej czy pozniej chca miec dzieci, a tego z golodupcem co potem nawet na lizaka dla dziecka nie mowiac o innych podsatwowych rzeczach nie bedzie mial, nie zrealizuje... Zadna metoda anty nie jest 100% i z seksu moze byc dziecko, co wtedy golodupcu niaterialisto powiesz dziecku jak bedzie glodne albo bedzie mu chlodno, czy bedzie chcialo zabawke czy slodycze to co mu powiesz, ze materialista jest i zeby w wieku 3 lat juz poszlo do pracy, bo tatus ma filozofie ze wszyscy powinni zyc powietrzem, bo kasa to samo zlo ...

Gość gość
MMartha dziś >>>> nie ułam zęba na pozłacanym chlebie, szkoda ząbków, nawet takiej materialistki jak Ty. Do spowiedzi po co mam niby chodzić ( jakbym wogóle dbał o coś wymyślonego jak religia )? Ja ci nie zazdroszcze tylko współczuje kobieto. Przykro mi że na takim płytkim poziomie cie wychowali rodzice.

Gość gość
gość 10:22 piszesz o sobie tak?

Gość gość
gość dziś >>>>widze że nastepny się znalazł. Może temat po prostu powinien dotyczyć obu pustych płci. Jest różnica między bogatymi a materialistami. Różnica taka że po bogatym nigdy nie poznasz że jest bogaty, a po gołodupcu co jedzie na kredytach i ciągnie po 12h bo ciągle mało tak. Bogaty nigdy nie będzie mówił o swoich dochodach lub o swojej wartości netto itp itd. Może jak ruszysz dupsko w świat to coś się nauczysz matołku. Życze wiele udanych podróży.

Gość gość
Ta Martha może sobie jaja robi a wy się podniecacie co ona tam piszę.

Gość gość
gość 10:28 Dobrze biedny polaczku :) pozdro z Honefossu

Gość gość
Nie ma cudów bez pieniędzy

Gość gość
Dawno nie zamoczyl wiec musicie mu wybaczyc :D sperma mu na mozg pada, wiec golod***ec nie wie juz jak sie wyladowac :D