Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyje w ekstremalnym tempie!! POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Błągam o pomoc! Od dziecka zmagam się z nadwagą, byłam juz u 3 dietetyczek, zawsze z miernymi efektami... Po ostatniej kuracji z Herbalife (odradzam!!!) dopadł mnie ogromny efekt jojo... + 10kg. Jednak w dalszym ciągu się odchudzam, jem zdrowo. Piję mnóstwo wody, jem wiele warzyw, nie smażę, jem gotowane mięso, przyjmuję błonnik a od kilku dni biorę Therm Line Forte + ekstrakt z zielonej herbaty. Dołączylam rowniez codzienną aktywność fizyczną - bieganie lub treningi z Chodakowską (cwicze juz od 2,5 miesiąca) i co w zamian za to? TYJĘ W EKSPRESOWYM TEMPIE!!! Moja waga pokazała dziś ponad 106 kg!! Nigdy tyle nie waźyłam!! MAM DOPIERO 18 LAT!! smutas.gif Narawdę nie wiem co robić! Na moim ciele z dnia na dzień przybywa rozstępów jak to możliwe? Dbam o swoją dietę i aktywność fizyczną! Zrobiłam też wszystkie badanie tarczycy itp. Wszystko w normie. Pomocy!

Gość gość
Dziecko drogie, znajdź sobie kalkulator wpisuj do niego wszystko co jesz każdy kęs wszystko sobie warz. Po tygodniu juz wyjdzie czy jesz za dużo czy za mało czy masz problemy metaboliczne. Moja córka tez nie może uporać się z otyłością i tez nie pomagają cwíczenia oraz obraża na jedzenie.Znajdź przyczynę swojej otyłości, u mojej córki jest to otyłość prosta i ona bardzo dużo je oraz podjaDa.trzymam kciuki żeby Ci się udało.

Gość sylwia4012
Zainwestuj w jakiś sprzęt sportowy. Jest sporo tego w sklepach np. tutaj http://profitness.pl/ i dużo się ruszaj. Do tego skonsultuj się z lekarzem - dietetykiem, diabetologiem i rodzinnym. Zrób badania - bo może na coś chorujesz. A jeśli nie chorujesz to trzymaj się wskazówek dietetyka. Nie podjadaj, nie jedz na noc, eliminuj nadmiarowe cukry. No i przestań eksperymentować z herbatkami i innymi super środkami.

Gość gość
A żaden z tych dietetyków nei zasugerował, abyś zbadała sobie tarczycę?

Gość gość
Zbadaj również poziom cukru i zrób próbę cukrzycową. O ile nie podjadasz ukradkiem, cos jest na rzeczy.

napisz mi tutaj - co jesz w ciągu dnia ? ale nie oszukuj, napisz wszystko, co jesz w domu, w szkole, w pracy, na miescie, napisz porcje, i około ktorej godizny jesz ;) to ci spróbuje pomóc :)

Gość adik356
Pomyśl może o konsultacji w Natur House - zajmują się odchudzaniem i zdrowym żywieniem. Wszystko pod okiem dietetyka. Może faktycznie nawet nie wiesz, że pochłaniasz duże ilości tłuszczu czy cukru i to one powodują tycie.

no faktycznie musisz znalezc przyczyne takiego obrotu sprawy....moze problemy hormonalne?tarczyca?zrob badania,a jak wszystko bedzie ok,to bedzie znaczylo,ze zwyczajnie za duzo jesz....wtedy trzeba sie wziac za siebie,cwiczyc,jesc regularnie i zdrowo,a jak chces z lepsze efekty to poczytaj o www.actislim.pl:) powodzenia.

Gość gość
Ja tak tyłam jak się w pracy bardzo stresowałam. Cały czas podjadałam i zanim się obejrzałam miałam już 15kg za dużo. Pomógł mi suplement Slimette. Po nie całym miesiącu zauważyłam efekty. I apetyt mi się zmiejszył na słodycze. Teraz jestem zadowolona ze swojej wagi i wqyglądu. Kupiłam go razem ze swoją przyjaciółką na tej stronce: http://nplink.net/dZiA8hQI

Gość majkel29
Często przyczyną tycia jest podjadanie między posiłkami i spowolniony metabolizm. Dlatego warto do diety wprowadzić suplement XShape http://suplemencik.pl/xshape-kolejny-produkt-na-odchudzanie-od-calivita/ . Dlaczego ten? Bo oparty jest na naturalnych składnikach, które są łatwo przyswajalne przez organizm. Znajdziemy tak l-karnitynę, witaminy, białka. Suplement ten reguluje poziom cukru we krwi (co zapobiega podjadaniu), a także przyspiesza metabolizm.