Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka grzebie w moich rzeczach.

Polecane posty

Gość gość

Jestem wściekła, widzę, że ona przekłada moje rzeczy, zagląda do szafy, biurka, torebki itd. Brak mi słów na takie zachowanie. Powiedziałam jej dzisiaj, że jeśli czegoś potrzebuje to niech mi o tym powie a nie zachowuje się jak kleptomanka. Ona do mnie, że chciała tylko zrobić pranie. Wysmiałam ją i powiedziałam, że nie do mnie z takimi kłamstwami i że jeśli jej się nudzi to niech zacznie robić coś pożytecznego a nie wchodzić do mojego pokoju. Co za kobieta.

Gość gość
moja też a mam 24 lata!!! grzebie w szafach, przegląda biórko, torebki, czyta mój notes, sprawdza moje pamiętniki (na szczęście już nic nie piszę w nich), przegląda moje ubrania typu bielizna, nawet przegląda jakieś stare plecaki, wyjmuje wszystko z nich. grzebie w kosmetykach, najgorzej, że w takich intymnych rzeczach typu podpaski etc. i udaje, że tego nie robi, że coś układala, że przypadkiem. Dla mnie to szokujące, że potrafiła znaleźć u mnie kiedyś tampon w torebce i nakrzyczeć, że to nie higieniczne wg niej - a miałam wtedy może 14 lat. Już o tym nie myślę wszystkim ale jej zachowanie mnie dobija, wszystko musi wiedzieć. Tak samo przeszukuje wszystko mojemu ojcu, mojej siostrze i mojemu bratu, każdy notatnik, bieliznę. coś OKROPNEGO. Ona chce mieć wszystko pod kontrolą wiedzieć co się dzieje bez pytania nikogo, to jest chorobliwe!!!

Gość gość
Chora kobieta