Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Niedziela to czas gdzie żonaci i ludzie w związkach mają przewalone

Polecane posty

Gość gość
blabla bla, mnie strasznie wk... mój były, ciągle cchiał pisać, ja 1 smsa a on 10, nic sie nei dało zrobić w pracy bo ten tylko wypisywał pierdoły

Gość gość
BSA tel sluzy do komunikacji a skoro nie chcesz pisac, gadac to wyrzuc w cholere telefon albo kobietom nie daj nr kurfaa taki zesz bystry a taki nieogarniety jakos ic z kumplami do baru nie siedz na babskim forumie

gość dziś -Po pierwsze ograniczam alkohol,po drugie telefon służy do ważnych rozmów, a nie do pierdołowatych, bo za telefon się płaci. Wiec nie dzwoni się z pytaniem"co słychać"albo z Sms "co robisz"albo "czy mnie kochasz" , albo "właśnie wróciłam od fryziera i mam nową fryzurę".Debilizm kobiecy nie zna umiaru.

Gość gość
wiekszosc tak ma faceci sa potrzebni czasem do seksu ale tez mozna ich zastapic wibratorem no smieci moga wyrzucic samochod umyc

takakijanka dziś - Źle podejrzewasz, co najmniej 90% kobiet jest takich jak opisałem

Gość gość
ja najczesciej pisze krotkie wiadomosci skladajace sie z 10 sms z wyrachowaniem rozmyslnie a na koniec jak nie ma efektu strzelam klasycznego focha w koncu po to mam faceta nie?

Gość gość
Facet ciagle powtarzasz to samo!To jaka sie ma zone i jakie dzieci zalezy tez od mezczyzny.Otoz dzisiaj rano obudzilam mojego meza rano oralem,pozniej sex,lezenie,gazetki,rozmowa,kawka,dzieci wstaly,sniadanie,pozniej kazdy robil co chcial,obiad,pdpoczynek,rowery,piwko ze znajomymi,kolacja w knajpie,a teraz dzieci powoli do spania a my drineczki i do lozeczka w wiadomym celu;-) Wsrod wielu znajomych mamy tez takich jak Ty,dziwia sie nam,docinaja,obrazaja,ale sami sikaja po nogach,bo tez by tak chcieli,wiec kto tu jest zalosny!? P.S.Meza mam tego samego od 11 lat,fajny facet,nic mu nie zabraniam,uprawia sport,ma pasje,jest super,a i dzieci calki udane,bo to co Ty opisyjesz tp chyba widzisz w kabarecie w tv siedzac samotnie i zlopiac piwo,bo i co bys i z kim mogl robic!?

Gość gość
wiadomosc dnia BSA ogranicza alkohol :) od kiedy? od jutra po pracy? czy tylko w wolne piekne sloneczne niedziele? pytam bo mozesz akurat byc bez humoru z odstawienia :classic_cool:

Gość gość
z Pamietniczka BSA 🌻 BSA 2015.03.07 Ale fajnie by tak było wrócić z pracy, zastać żonkę w kuchni,następnie klępnąć ją na powitanie w tyłek w jej kusą i obcisłą sukienkę, wsadzdzić jej rękę w krocze, pobawić się cyckami, w*****ać ją, potem zjeść obiad, znów ją w*****ać i iść coś zrobić w domuPotem owtrzyć wino, wypić z żonką przy kominku, znów ją w*****ać. Z tym że chyba tak fajne w małżeństwie to nie wygląda.

Gość gość
no i takie ch... zycie to kara dla wszystkich tępych facetów, którzy przy wyborze partnerki zadowalali sie tylko tym ze jest dziura pod ręką. Seks sie znudził a g... zycie zostało

gość dziś -Od tygodnia, mam za mocną głowę i tym samym za dużo piję. Zawsze tak mam że w zimie więcej piję, przychodzi wiosna to znów mam fioła na punkcie sportu.

Gość gość
Ty nie widziałeś ani rodzin ani związków tylko ludzi którzy nie słuchają własnej intuicji i nie wiedzą czego chcą od życia-choć wydaje im się że jest inaczej. Ty jesteś tak samo świadomy jak oni i przeraża cię że mógłbyś się wpakować w podobne bagno. Póki jesteś sam, dajesz sobie gwarancję odrobiny spokoju i wolności. -Jednak nie zdajesz sobie sprawy z tego, że obok tych wszystkich ludzi są tacy, którzy odnaleźli cel w swoim życiu i dobierając się w pary nie robili tego wbrew naturze . Tacy ludzie żyją razem w symbiozie. -Razem jest im łatwiej, milej, weselej. -Potrafią nie pokłócić się ani razu przez całe życie, lub kłócić się bez przerwy i to im pasuje. -Być może nie wyobrażasz sobie tego, ale ludzie z tą samą co na początku fascynacją rozmawiają ze sobą na ulubione tematy i z tej rozmowy czerpią radość jakiej nie mają z rozmowy z nikim innym. A z dzieci też masz radość jeśli włożysz trud w ich wychowanie. Jednak żeby się na to wszystko zdecydować trzeba być dojrzałym człowiekiem... Nie polecam w młodym wieku bo młodość jest po to żeby się wyszumieć i szukać swojego miejsca na ziemi.

gość dziś -Zasada jest prosta, jak kobieta kocha faceta, to po 10 latach sama odchodzi. Co to za przyjemność uprawiać seks z żoną po 11 latach, przecież ty już stara jesteś, twój mąż wolał by seks z nastolatką a nie z kimś,komu cycki oklapły i jest już zwyczajnie stary.Seks po 11 latach to już obowiązek a nie przyjemność dla faceta.

Gość Sad64887
A ja tam nie chcę mieć nikogo. Nie chcę też, aby ludzie przychodzili na mój pogrzeb. Kobiet nie lubię, wręcz ich nienawidzę. Lubie być sam ze sobą. A ludzie mi koło d**y wiszą. Jedynie co lubię, to fajny klimat z kumplami.

Gość gość
autora tematu matka nie wyskrobała, a szkoda.

gość dziś -Nie moja wina że prawda cię boli i osobiście dotyka.

Gość gość
BSA znam takiego jednego podobnego do Ciebie :) az sie zastanawiam czy Ty to nie ON lub moze braca:) dobranoc

Gość gość
Autor to dzieciak który nie potrafi się odnieść do wypowiedzi dłuższych niż 3słowa, ponieważ nie zna znaczenia słów języka polskiego w stopniu podstawowym.

Nie wiem czemu, ale kobiety sobie na siłę wmawiają że ich faceci pod kobiece dyktando są w życiu szczęśliwi. Gdyby wasi faceci byli z wami szczerzy, to by wam powiedzieli co lubią, co ich wkurza i co by chcieli, ale są odpowiedzialni, chcą spokoju i nie chcą niszczyć rodziny, więc zaciskają zęby i męczą się z wami. Chwila seksu i może zmarnować facetowi całe życie.

Gość gość
I znowu ta oklepana zasada ze po 10 latach zona sama odchodzi-zalosne i debilne suchary!Cos mi sie wydaje ze jestes po podstawowce albo niezly pasztet z Ciebie.A moj maz nie woli nastolatek,bo nie ma sklonnosc***edofilskich,woli mnie,bo wie co to milosc,szacunek,to facet z klasa,ktorej Tobie brakuje.

Gość gość
" gość dziś Autor to dzieciak który nie potrafi się odnieść do wypowiedzi dłuższych niż 3słowa, ponieważ nie zna znaczenia słów języka polskiego w stopniu podstawowym. " xxx Ja dwa razy się tu wypowiedziałam. Wspominałam, że pewien żonaty zachęcał mnie do tego, żebym sobie znalazła męża i obie wypowiedzi zostały przez autora zignorowane. Chyba nie były mu na rękę. :D

Gość gość
I znowu ta oklepana zasada ze po 10 latach zona sama odchodzi-zalosne i debilne suchary!Cos mi sie wydaje ze jestes po podstawowce albo niezly pasztet z Ciebie.A moj maz nie woli nastolatek,bo nie ma sklonnosc***edofilskich,woli mnie,bo wie co to milosc,szacunek,to facet z klasa,ktorej Tobie brakuje.

gość dziś -Czyli lubi po prostu obwisłe piersi, luźną pipę, zmarszczki, ogólnie lubi starość u kobiet a gardzi młodym jędrnym ciałem,jędrnymi pośladkami,piersiami i innymi atrybutami nastolatek?

Gość gość
BSA na innym wątku piszesz że chciałbyś mieć żone,dzieci rodzinę i po czuć jak to jest a teraz piszesz że nie chcesz:P hmm co za zmiana :)

Gość gość
Autorze, jaki Ty mentalny dzieciak jesteś. Dobrze, że jesteś sam i nie marnujesz swoim niedojrzałym ględzeniem czasu jakiejś wartościowej kobiecie. Wbij sobie do głowy, że oprócz chłopczyków i facetów, są jeszcze na tym świecie MĘŻCZYŹNI, dla których rodzina i żona stanowią ogromną wartość, są szczęśliwe związki i małżeństwa. Więc nie przerzucaj swych płytkich, dziecinnych przemyśleń na innych mężczyzn, tylko po to by szukać potwierdzenia dla swych bzdurnych przekonań. To, że Ty nie rozumiesz kobiet i nie nadajesz się do głębszej relacji z nimi, nie znaczy, że każdy tak ma.

Gość gość
Koncze dyskusje!Z takimi jak Ty sie nie dyskutuje tylko olewa cieplym moczem.

gość dziś -Ciekawe czy tak samo powiesz na swoim rozwodzie.

Gość gość
Nie wiem może i pijany byłeś:) dobrej nocki:)