Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tyśkaa05

Czy mam zostawić faceta z którym mam dziecko i żyję w związku już od 3 lat?

Polecane posty

Witam! pytanie jak wyżej. ostatnimi czasy spędza mi ono sen z powiek. Prawda jest taka, że kiedy chciałam go zostawić i zacząć układać sobie życie na nowo dowiedziałam się że jestem w ciąży i dla dobra dziecka z myślą że jakoś się ułoży zostałam z nim. Problem polega na tym, że jestem z nim tylko ze względu na dziecko. Ogólnie nie potrafimy się dogadać i ciągle się kłócimy. Jest to człowiek nerwowy, impulsywny. wróciłabym do domu rodzinnego ale tam niestety nie ma warunków do wychowywania dziecka. Pomóżcie, podpowiedzcie jak się uwolnić z tej sytuacji...

Gość gość
To złożony problem Trzeba coś o was wiedziec: 1. kto daje kase na wspólne życie, tylko on? 2. Jak wygląda Was seks...? 3. Czy Cie podnieca 4. Czy macie wspolne zainteresowania ?

Gość gość
a dla dziecka jaki jest?

Odpowiadając na pytania: 1. kasę na utrzymanie łożymy wspólnie 2. nasz seks mnie nie satysfakcjonuje, próbowałam o tym rozmawiać z nim ale zero reakcji 3. z podnieceniem jest bardzo marnie, praktycznie wcale 4. pod względem zainteresowań jesteśmy różni, słuchamy innej muzyki i często się o to kłócimy bo np. w samochodzie chcemy słuchać innych otworów, ja wolę spędzać czas wolny aktywnie a on woli zalegać na kanapie. 5. Dla dziecka jest dobrym ojcem , choć bardziej woli się bawić niż wykonywać obowiązki związane z dzieckiem.