Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to naprawdę s*******e

Polecane posty

Gość gość

Faceci to naprawdę s*******e

Gość gość
Wujek wyciągnął od babci prawie całą rentę, bo miał jechać za granicę do pracy.. Nie pojechał, pewnie to był pretekst do wyciągnięcia kasy (był tam już wcześniej ale po 3 dniach zrezygnował). Ma dziecko z poprzedniego związku, nową kobietę.. Ale poczucia przyzwoitości zero. Inny wujuś jeszcze gorszy, bez pytania podbiera kasę. Obserwuję świat i facetów. Nawet mój brat, który jest zupełnie inny, też ma chamskie odruchy, brak mu wyczucia. I różni inni to samo. Albo się zachowają jak świnie, albo paskudnie o kimś wyrażają bez wstydu. Oczywiście kobiety też, ale nie znam takiej, która akurat by groszową emeryturę była w stanie starej, schorowanej matce zabrać (btw babcia miała 2 wylewy i była blisko 3, bo nie miała leków kilka dni.. Nikt się nie zainteresował). A ten 1 wujek to potrafił matce kasę brać, żeby swojej babie bransoletkę za kilka stów kupić.. Szkoda gadać

Gość gość
Oni mysla tylko o sobie

Gość gość
Pozwalajcie im dalej na wszystko głupie baby.

Gość gość
No tak, bo o nich wcale nie świadczy ciągota do pewnych zachowań, to tak jakby sie zachwycać psychopatą, który nie zabija, bo jest w kiciu A babci się nie zmieni, to są jej synowe i jest naiwna..niestety. A oni wykorzystując to i olewając to czy ona nie ma na leki..

Gość gość
No to opieprz ich, na co czekasz,nikt tego za ciebie nie zrobi. Boisz się ze stracisz drogich wujaszkow?

Gość gość
21 letnia dziewczyna ma opieprzać wujków? Wyśmieją mnie. Zresztą ja mieszkam 400 km stamtąd, ale jadę na wakacje i myślę, co można zrobić.. Ciocie coś im gadają, ale nic nie daje, jeden mieszka z nią na wsi, drugi niedaleko i ciągle przyłazi. Jest jeszcze jeden co z nią mieszka, tez wyciągał kasę, pił, niby się poprawił ale miesiąc temu pił 3 dni i jak go chcieli brać od takicg pseudoznajomych (jest po zawale i ma cukrzycę) to mówił, że umrze na własną odpowiedzialność.. Tyle dobrego, że ma teraz własną kasę (renta, też praca na roli)

Gość gość
Nie umiesz napisać słowa suka? To nie cenzura

Gość gość
Trzeba być stanowczym jak będziesz mówić głosem s********o królika to na pewno cie wysmieja. Ja to juz przetestowalam na moim starszym braciszku i ojcu. Teraz chodzą jak w zegarku.

Gość gość
Mój ojciec stosował na mnie kary fizyczne, któregoś dnia rzucilam się na niego i podrapalam mu gebe to z wielkiego odważnego gieroja zrobił się skulony kundel. Tacy są odwazni

Gość gość
Przecież ja tam jestem raz na rok, jak twoim zdaniem 60 letniemu wujkowi ma przetłumaczyć coś jakaś gówniara (jego zdaniem) którą mało zna?

Gość gość
Jedyny niezły kontakt miałam zawsze z tym wujkiem, co ma teraz rentę i jedyne, co im tam przetłumaczyłam, to to, żeby nie uwiązywali psów, bo przez to paradoksalnie będą bardziej agresywne. Ale po dłuższym czasie. A pieski były wtedy już inne i jeszcze krótko na łańcuchu, więc po spuszczeniu z łańcucha miluchy.

Gość gość
Normalnie, musisz się czuć silniejsza od niego.

Gość gość
I miałaś rację. Trzeba się bronić, ja moją matkę w wieku 16-17 lat, która mnie wyzywała, tak urobiłam, że boi się to teraz robić.