Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie chce mi powiedzieć, że się żeni ???

Polecane posty

Gość gość

dziwna sytuacja, niby nie powinnam się przejmować, ale mnie gryzie :/ trzy lata temu poznała sympatycznego faceta, cos niby między nami zaiskrzylo, dobrze nam się gadało, spędzało ze sobą czas itp. ale poza niewinnym flirtem nic więcej nie było, czułam, że może mieć kogoś. Nasze drogi na jaki czas się rozeszły, został oddelegowany do Chin, niedawno wrócił, całkiem przypadkiem dowiedziałam, że się żeni, rozpowiada to wszystkim dookoła, ale w moim towarzystwie unika tego tematu, jak ktoś wspomniał o tym fakcie, to udawał , że nie słyszy i szybko wyszedł niby coś załatwić. O co chodzi? naprawdę zyczę mu wszystkiego dobrego

Gość gość
a kto cię tam wie, czego mu życzysz i co odwalisz

Gość gość
aaaaa On myśli, że zacznę się nagle o niego upominać :) haha rzeczywiście faceci mają wysokie mniemanie o sobie

Gość gość
albo rzeczywiście boi się, że coś odwalisz, albo w obliczu "żeniaczki", doszedł do wniosku, że jednak to Ciebie woli, ale odwrotu już nie ma, :) kto tam wie co tym facetom siedzi we łbach , olej sprawę :)

Gość zaczepiajka
hahaha proste bo ten idiota myśli, że będzie mieć żonę i jeszcze Ciebie, wiesz liczy , że będzie grać na dwa fronty, a może akurat się skusisz, zgadzam się z powyższym.... olej dziada :)

Gość gość
bo chciałby żeby ten flirt ta "magia"między wami trwała nadal :) a jak dowiesz się że sie żeni to stracisz zainteresowanie

Gość gość
bo chce żonę i Ciebie jako odskocznie od małżeństwa, pewnie wie, że nie jesteś głupia i jak się dowiesz, że się żeni to nie pójdziesz na taki układ :)

Gość gość
Przecież on wie że ty wiesz. Nie chce tylko z jakiegoś powodu z tobą o tym rozmawiać. Może myśli że ten temat cię boli.

Gość gość
On autorki nie chce. Na jakiej podstawie tak sądzicie? Że kilka lat temu flirtowali ze sobą? Po prostu jest mu niezręcznie.

Gość gość
też sądzę, że on wie, że ty wiesz , daj sobie na luz i zajmij sie pożytecznymi sprawami