Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKARBIE

Polecane posty

Gość gość
SKARBIE tylko tu mam odwage Ci to powiedzieć,na codzien nigdy bym sie nie ośmielił.Jestes dla Mnie urocza,urocza jak klapa od srocza.:-)

Gość gość
wiem :) ogolnie to pasuje mi to twoje sraczowe uwielbienie lepsze to niz nic ;)

Gość gość
nie rozumiem nie podoba ci sie prymitywie nie czytaj myślisz że ktoś chce czytać twoje wulgarne komentarze przecież widac że to jeden gnom dał ostatnich kilka wpisów tacy jak ty powinni być miażdżeni przez prasę

Gość gość
ja gnom? e raczej shrek :classic_cool:

Gość gość
Shrek pisze do hildegardy zony gargamela.Pasują do siebie co nie?To juz wiemy kim jest skarb.

Gość gość
skarb to...FIONA!!!! :classic_cool:

Gość gość
Ewelina?..nie!,skarb nie ma nic wspolnego z Eweliną...ani z jej rodziną.

Gość gość
Niech pisze, jego spostrzenia są takie jakby czytał z jakiejś księgi. tylko człowiek co faktycznie kochał może tak napisać, bo tego nie da się wymyśleć, ktoś kto tego nie doświadczył, tego nie zrozumie.

Gość gość
nigdy...

Gość gość
2.49+czy to Ty?

Gość gość
tak, to ty :P piszesz tu przecież cały czas ze sobą :P

Gość gość
nie, nie ja

Gość gość
2,49..nie On bo ja:-)..a opisana syt.jest z 2010r.:-)

Gość gość
https://youtu.be/ErvgV4P6Fzc Uroniłem łzę, bo tęsknię za Tobą Jednak wciąż mogę się uśmiechać. Dziewczyno, każdego dnia myślę o Tobie. Był czas, kiedy nie byłem pewien, Ale rozwiałaś moje niepewności. Nie ma wątpliwości, jesteś teraz w moim sercu. Powiedziałem, dziewczyno, zwolnij, A samo nam się uda. Wszystko co potrzebujemy to tylko trochę cierpliwości. Powiedziałem, kochanie, zwolnij, A będzie nam dobrze razem, Wszystko co potrzebujemy, to tylko trochę cierpliwości (cierpliwości). Siedzę tutaj na schodach, Bo raczej wolę być sam. Jeśli nie mogę Cię mieć teraz, poczekam, kochanie. Czasami jestem spięty, Ale nie mogę przyspieszyć czasu. Ale wiesz kochanie, jest jeszcze jedna rzecz do rozważenia. Powiedziałem, dziewczyno, zwolnij A wszystko będzie dobrze. Ty i ja użyjemy tylko trochę cierpliwości. Kochanie, poświęćmy czas, Bo światła świecą jasno. Ty i ja mamy to,czego potrzebujemy, aby to zrobić. Nie będziemy udawać, nie złamiemy się, bo tego nie zniosę. Trochę cierpliwości, mm yeah, mm yeah Potrzebujemy trochę cierpliwości, yeah Tylko trochę cierpliwości, yeah Trochę więcej cierpliwości, yeah Chodziłem nocami po ulicach, Próbowałem zrobić to dobrze. Trudno dostrzec, kiedy jest tak wielu dookoła, Wiesz, że nie lubię tkwić w tłumie. Nie ulice się zmieniają, kochanie, a ich nazwy. Nie mam czasu na gierki, bo Cię potrzebuję. Tak, wiesz, potrzebuję Cię. Potrzebuję Cie, potrzebuję Cię Cały czas. Dobranoc kolorowych snów :)

Gość gość
nie lubię Guns N' Roses - autor

Gość gość
a co lubisz?

Gość gość
ale dziekuję, może wreszcie mi się przyśnisz :-)

Gość gość
a jeszcze Ci się nie śniłam? bo Ty mi tak

Gość gość
"Czasami "nie", a Ty tak bardzo chcesz Czasami "tak", a Ty odwracasz się A czy nie widzisz, że ja oddycham w Twoich snach Gdy nie widzi nikt?"

Gość gość
co było w tym snie, opowiedz, lubię jak opowiadasz

Gość gość
Byłeś blisko... bardzo blisko.

Gość gość
blisko czyli w pewnej odległości

Gość gość
w małej. każdy sen z Tobą to bajka

Gość gość
Kiedy patrzę w Twoje oczy Widzę stłumioną miłość Ale kochanie kiedy trzymam Cię w ramionach Nie wiesz, że czuję to samo? Bo nic nie trwa wiecznie I oboje wiemy że serca mogą się zmieniać I ciężko jest trzymać świeczkę W zimnym listopadowym deszczu Przechodziliśmy to przez bardzo długi czas Starając się tylko zabić ból Ale kochankowie zawsze przychodzą i kochankowie zawsze odchodzą I nikt tak naprawdę nie jest pewny komu pozwoli dzisiaj odejść Jeżeli moglibyśmy znalezc czas to powiedzalbym tobie bez ogrudek, Mógłbym uspokoic moje mysli, Wiedziałbym tylko, że jesteś moja Cała moja Więc jeżeli chcesz mnie kochać kochanie, nie powstrzymuj się Czy potrzebujesz trochę czasu... sama ze sobą? Czy potrzebujesz trochę czasu.. w samotności? Każdy potrzebuje nieco czasu, sam ze sobą Potrzebujesz trochę czasu... w samotności Wiem, że trudno jest trzymać otwarte serce Kiedy wydaje się że nawet przyjaciele krzywdzą Cię Ale jeżeli mógłbyś uleczyć złamane serce Czy czas nie oczarowałby Cie ? I kiedy Twoje lęki zapadają się A cienie ciągle zostają Wiem że potrafisz mnie kochać Kiedy nie pozostaje Ci nic obwiniać Więc nieważne są ciemności My ciągle możemy znaleźć drogę Bo nic nie trwa wiecznie Nawet zimny, listopadowy deszcz CZYŻ Nie sądzisz.

Gość gość
dziś K czy M?kto wkleił?

Gość gość
nie zawsze można kochać

Gość gość
można zawsze, czasami tylko to kochanie nie doczeka się spełnienia

Gość gość
Nie warto czekać, na figę z makiem.

Gość gość
czasu i tak nie cofniemy, nawet nie zatrzymamy, choć tak by się chciało w niektórych chwilach :-( warto czekać, na te chwile kiedy ten ktos jest blisko, nawet jeśli nieosiągalny

Gość gość
A co jeśli myślicie tak obydwoje?