Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia to bezrobocie albo 1200zł na reke

Polecane posty

Gość gość

Nie polecam

Gość gość
jakie studia takie perspektywy ...

Gość gość
owszem, ale tylko dla ćwoków i leni

Gość MagdaM87
Niekoniecznie... ja ukończyłam bezpieczeństwo wewnętrzne: http://www.wszop.edu.pl/kandydaci/bezpieczenstwo-wewnetrzne-ii-stopnia,2,2,6619,54,6619 :) na uczelni są dwie specjalności: Detektywistyka i kryminalistyka Bezpieczeństwo w administracji publicznej Dyplom ukończenia studiów drugiego stopnia na tym kierunku umożliwia ubieganie się o pracę na stanowiskach kierowniczych w organizacjach działających na rzecz bezpieczeństwa wewnętrznego (CBA, BOR, służba więzienna i inne), w administracji samorządowej i państwowej, w administracji zespolonej (Policji, Państwowej Straży Pożarnej, Inspekcji Drogowej i innych), na lotniskach, w bankach, w agencjach ochrony osób i mienia, w biurach detektywistycznych, w firmach zajmujących się projektowaniem systemów zabezpieczeń i monitoringu technicznego oraz ich realizacją.

Gość gość
W przybliżeniu 1300 ignorancie :D

Gość gość
Tylko po znajomościach to maja bo wujek,tatuś zna tego i tamtego, zdecydowana większość zwiała zarabiać za granicę (niezły hajs!!!), a także pracuję w na kasach w sklepach lub jako telemarketerzy (trzeba oszukiwać ludzi nie polecam :(, ale hajs maja przyzwoity bo nawet 1600zł)

Gość gość
Skoncz ten spam Wszopie....

Gość Milla 1990
Bez przesady ja mam 2000-2500 na rękę plus auto ( moja pierwsza praca zaczęłam niecały rok temu) i szukam czegoś lepszego bo tutaj więcej nie wyciągnę. Tylko skończę studia ale jestem specjalistą chociaż większość znajomych ze studiów siedzą na kasach. ..

Gość gość
Same studia o niczym nie świadczą. Ci, którzy są rozgarnięci mają pracę i to za parę średnich krajowych.

Gość gość
To niby bez studiów zarabia się więcej ? :) O czym jest ten temat?

Aby dobrze wybrać studia można wstępnie zapoznać się z ofertami pracy jakie są na rynku. Jakich ludzi szukają pracodawcy i jakie umiejętności są potrzebne by po studiach znaleźć pracę. Znam fajną stronę, gdzie pracodawcy oferują wolne wakaty i stanowiska, które są potrzebne na rynku pracy :) rekrutacyjna rewolucja. pl