Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca faceta

czemu fajni mezczyzni sa albo niesmiali albo sie ukrywaja

Polecane posty

Gość szukajaca faceta

no czemu?no i jak taka kobieta ma was dostrzec/odkryc????czy tak ciezko zaprosic na kawe?

Gość gość
skoro są nieśmiali to chyba logiczne, że ciężko zaprosić na kawę :D a ci, którzy się ukrywają być może nie mają ochoty na związki albo już zostali skrzywdzeni przez jakąś kobietę

Gość szukajaca faceta
czyli nie znajde nigdy:(

>>>czemu fajni mezczyzni sa albo niesmiali albo sie ukrywaja<<< Bo tak wysoko cenią interesujące ich dziewczyny, że nie podejrzewają nawet, by były wolne, albo zechciały tracić z nimi swój czas :( :).

Gość szukajaca faceta
:(:(:(

Gość gość
też mam ten problem... nie potrafię rozkminić, czy podobam się takiemu jednemu... zaprosiłabym go gdzieś, ale mi trochę głupio... że dostanę kosza

Gość gość
ukrywają się bo idzie wojna

Gość prawictwo pospolite 137
ukrywają się , bo wydaje im się , że żadna kobieta nimi by i tak sie nie zainteresowała . Są nudni małozrywkowi i nie wierzą w siebie

Gość szukajaca faceta
bo dla mnie facet,ktory tak sobie do mnie podchodzi i mowi w stylu,to co?dzis na balety,jutro imprezka,pojutrze kolacja?to...wiecie,pewnie juz polowie miasta tak mowil,ci normalni to zakladaja tematy,ze zadna ich nie chce...no bo jak was rozpoznac?:O

no tak , ale o czym można rozmawiać z dziewczyną , gdy nie masz zadnych zainteresowań ? Polityka cie nie interesuje , telewizja też nie jest ciekawa , ksiązek nie czytasz Jesteś uzależniony od gier komputerowych .. Czy mogłaby ją zainteresować rozmowa o couter strike'u i ile fragów zdobyłes ? Ilu kolesi zabiłes w jakiejśc grze ? Są tacy , którzy unikają dziewczyn , bo nie mają o czym z nimi rozmawiać .. To jest prawdziwy powód.

>>>ukrywają się , bo wydaje im się , że żadna kobieta nimi by i tak sie nie zainteresowała . Są nudni małozrywkowi i nie wierzą w siebie<<< Mów za siebie :D. Nie trzeba być nudnym, mało rozrywkowym i zakompleksionym jak Ty :D, by nie wyrywać od razu, każdej interesującej nas dziewczyny. x Problem polega na tym, że spotkana przypadkowo ciekawa kobieta może potraktować nasze zaproszenie, jako nachalność. Dlatego mężczyzna, nie chce zaryzykować zrażenia jej do siebie, już na samym początku znajomości :).

a co powiesz o facecie , który nie umie tanczyc nie ma prawa jazdy nie interesują go balety nie czyta ksiązek nie ogląda telewizji gra w gry komputerowe nie pił alkoholu od 5 lat Reasumując- no life

>>>no tak , ale o czym można rozmawiać z dziewczyną , gdy nie masz zadnych zainteresowań ?<<< Wtedy jesteś PUSTAKIEM, nie zasługującym na żadną kobietę, więc dobrze, że im czasu nie zajmujesz :D :D :D. x Ps. Może pochwal się jej ile już zdjęć młodych lasek skopiowałeś z netu. To zrobi na każdej kobiecie wrażenie :D. Pytanie tylko brzmi :D : jakie wrażenie :D :D :D ?

Może pochwal się jej ile już zdjęć młodych lasek skopiowałeś z netu. To zrobi na każdej kobiecie wrażenie tak coś około 1,5 ,mln będzie

Gość gość
a dlaczego nachalnosc?niezobowiazujace spotkanie na kawe to raczej neutralna sprawa:)

Gość gość
w sumie baby są nudne tak samo jak ich życie

przejrzałem wszystkie zdjęcia na whatboywant.com .. Z kazdej kategorii hehe

Gość gość
Ale kobietom jeszcze trudniej zaprosić... pomyślcie tylko

zajęło mi to to około 12 miesięcy .. Przeględanie tego

>>>a dlaczego nachalnosc?niezobowiazujace spotkanie na kawe to raczej neutralna sprawa<<< To nie takie proste :). Kiedyś klientka (która bardzo mi się podobała) poleciała i kupiła dla mnie paczkę czeladek. Dając mi je stwierdziła, że jestem bardzo miły :). Chętnie zaprosiłbym ja do kina, ale znajome twierdzą, że była zwyczajnie uprzejma i chciała podziękować za jej indywidualne potraktowanie. Dodatkowym hamulcem jest jeszcze to, że mogłaby być moją córką :( :).

Gość gość
widzieć milion gołych bab w necie to nie to samo co milion gołych bab na żywo prawik

Gość szukajaca faceta
misio,na wiek trzeba faktycznie uwazac,no ja bym np.nie chciala,zeby sie zalecal do mnie ktos,kto moglby byc moim ojcem.trzeba sprawe wybadac:Pa co do czekoladek,to tez bym nie wiedziala jak to odebrac:)

Gość gość
prawictwo pospolite 137 dziś zajęło mi to to około 12 miesięcy .. Przeględanie tego x bicie konia pod jotpegi to nie to samo co babki na żywo :)

Gość gość
ja jestem niesmiały i kobiety na necie sie dziwia dlaczego sam jestem? że to nie możliwe, że istnieje tak cudowny facet jak ja :)

Gość gość
A po co się ujawniać skoro i tak polecicie na tępego, rozgadanego przystojniaka, a taki facet jak w opisie będzie niewidzialny na imprezie?

Gość gość
Jakoś do przystojnych bad boyów kobiety mają śmiałość zarywać i wręcz siłą pchać się do łóżka.