Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca faceta

czemu fajni mezczyzni sa albo niesmiali albo sie ukrywaja

Polecane posty

Gość gość
Prawiczka też miałam! Jak nastolatką byłam. Miał 23lata był nauczycielem i frajerem zarazem- wątpię żeby takich cichych wód kobiety szukały! Zarabiałam więcej od niego i był moim o dekadę starszym utrzymankiem! Myślę że właśnie takichh facetów nie chcą kobiety!

Gość gość
Prawiczka też miałam! Jak nastolatką byłam. Miał 23lata był nauczycielem i frajerem zarazem- wątpię żeby takich cichych wód kobiety szukały! Zarabiałam więcej od niego i był moim o dekadę starszym utrzymankiem! Myślę że właśnie takichh facetów nie chcą kobiety!

Gość gość

Gość gość
A ile masz lat? I dlaczego nie jesteś czystą dziewicą

Gość gość
Prawiczka też miałam! Jak nastolatką byłam. Miał 23lata był nauczycielem i frajerem zarazem- wątpię żeby takich cichych wód kobiety szukały! Zarabiałam więcej od niego i był moim o dekadę starszym utrzymankiem! Myślę że właśnie takichh facetów nie chcą kobiety! Co z tego że pravik? Cienki i niedoświadczony w łóżku -taka prawda! Myślicie że grzeczniejszy przez to albo skromniejszy? Pozornie! W głębi serca każdy jest chciwy i chciałby wciąż więcej i więcej wciąż wyżej sięgac po trofea ! Wole męskich ładnych przystonych skromnych i obrzydliwie bogatych mężczyzn-a uwierzcie mi że to idzie w parze!

Gość gość
jesli do mnie do pytanie bylo skierowne,to odpowiem tak-jesli kobieta czy mezczyza w moim wieku nadal jest dziewica/prawikiem,to ewidentnie cos nia/nim nie tak.albo trauma albo zerowe libido,bajeczki o religijnosci nie przejda;)moj wiek to 30+++++

Gość gość
No to dalej sobie myślcie, i wprowadzajcie facetów w kompleksy. Nigdy nie będę zaspokajał jakiejś dziury, dla jej własnej przyjemności. Takiej kobiecie to bym wp*****l zrobił w ciemnej uliczce ;)

Gość gość
To już w wieku 15 lat musiałaś nogi rozkładać. Bo już byłaś przecież doświadczona.

Gość gość
A jak pytasz, dlaczego nie możesz znaleźć fajnego faceta to dlatego, że faceci wolą młodsze panny, a po 30 stce są już zazwyczaj pomarszczone i nadają się do gotowania i sprzątania.

Gość gość
15.16 Poznałam go ale z seksem musiał czekać do mojej 18stki bo ja zwyczajnie nie byłam tym seksem zainteresowana, bardziej kręciło mnie to że starszy facet z praca już studiujący się mną interesuje a resztę najwyczajniej w świecie miałam ochotę sobie darować-co on na to?-Jak na lato -uwierz mi że libido prawiczka jest znikome! A rozumienie seksu zupełnie inne niż by się mogło wydawać!

Gość szukajaca faceta
jakos nie zauwazylam,zeby ktos widzial we mnie tylko sprzataczke i liczyl zmarszczki na straaasznie starym ciele,albo pomylil mnie z moja babcia;)jesli chcesz sie w ten sposob dowartosciowac to prosze bardzo.widocznie ty juz byles/bylas pasztetem w wieku 20 lat,bo takie sie przypadki zdarzaja,ale kazdy ma to,na co zapracowal.

Gość gość
Jakoś wczoraj był tutaj temat, że kobieta nie mogła znaleźć faceta dobrego w łóżku, a wszyscy mieli doświadczenie i dalej była nie zadowolona, bo uważała że są nieporadni i nie umieją pieścić kobiety. Tylko byście chciały mieć takiego, który was będzie zaspokajał, a wy same byście tylko leżały. Takie coś, to bym na ulicę wyrzucił :D

Gość gość
Nikt nie ma tego, na co sobie zapracował. Bo nad urodą człowiek nie może zapracować, może jedynie poprawić defekty. Z urodą człowiek się rodzi, lub nie i od tego w dużym stopniu zależy jego powodzenie. Ale ty widocznie jesteś na to za głupia, żeby to pojąć. Mam nadzieję, że żaden facet cię nie zechcę ;)

Gość gość
Jak ty piszesz o 30kach że są już stare pomarszczone i nadają się do gotowania to oczami wyobraźni widzę chudego cw/el/a który urodził się z niedoborem masy mięśniowej i nigdzie nie ma objętości a kobiety widzi w małych dziewczynkach które najchętniej by obmacywał bo nic innego mu nie wychodzi najlepiej. Cwe/lilbys niedoświadczone żeby nie gadały żeś jest cienki w łóżku:D

Gość szukajaca faceta
pluj sobie jadem,pluj:)owszem,mozna miec urode i sie zapuscic.mozna tez byc glupim czlowiekiem,wtedy uroda na dlugo nie wystarczy,bo kazdy myslacy czlowiek bedzie uciekal od kretyna.

Gość gość
W Polsce zazwyczaj są pomarszczone. Kobiety szybciej się starzeją, więc faceci wolą młodsze. Po co mi bycie dobrym w łóżku ? Czy to mnie uszczęśliwi, że usłyszę, że jestem dobry ? Nigdy nie słyszałem, że nie mam pojęcia o seksie. Mięśnie akurat mam, wagę mam normalną. K****a ponoć też mam w normie, więc kompleksów w tym względzie akurat nie mam. Tylko co wy macie do zaoferowania facetowi ? Faceci nie mają o czym z wami rozmawiać, bo wolą mieć kolesi do pogawędki, a wy to taki ostatni dodatek. A zresztą w badaniach przeprowadzonych, wnioski są takie, że Polki to największe kłody w sypialni, które najczęściej tylko leżą i nic od siebie nie dają. Oglądnijcie sobie drogie panie jak Rocco Siffredi posuwał panie z tego kraju. Śmiech normalnie na sali. Nie dość, że to brzydkie, to jeszcze tak infantylnie głupie i sztywne.

Gość gość
A dziewictwo powinno się trzymać dla faceta

Gość gość
No o mnie nie mów bo mój facet to akurat ma o czym ze mną rozmawiać i tylko czasu nam nie starcza żeby sobie razem bywać i rozmawiać o tym o czym lubimy! W łóżku to ja zawsze byłam tą co zaspokajała wszystkie potrzeby a on miał chwile zwątpienia czy jest dość dobry-jednak takie są początki później sie dotarliśmy w tych kwestiach;)

Gość gość
albo dla kobiety:Dsam jestem facetem a jakos nigdy nie mialem bzika na punkcie blonki.

Gość gość
Ma-zapewne o pierdołach, bo o czym innym ? O innych sprawach rozmawia się tylko z facetami. Już teraz nie udawaj, jaka to ty nie jesteś, bo zazwyczaj te, które mówią, że są inne zazwyczaj są takie same. Zawsze tak jest.

Gość gość
Ma-zapewne o pierdołach, bo o czym innym ? O innych sprawach rozmawia się tylko z facetami xxxxxx jak sie jest gejem to pewnie:P

Gość gość
Nie trzeba być gejem, żeby cenić dyskusje z facetami. To raczej inteligencja i ciekawość świata. Z kobietami rozmawia się o prostych rzeczach, typu seks i obiad.

>>>A ile masz lat? I dlaczego nie jesteś czystą dziewicą<<< Bo czekoladą pobrudziła się :) PRAWICZKOWY DEBILU :D :D :D.

>>>No to dalej sobie myślcie, i wprowadzajcie facetów w kompleksy. Nigdy nie będę zaspokajał jakiejś dziury, dla jej własnej przyjemności.<<< To żadna baba z Tobą nie wytrzyma DURNY EGOISTO. x >>>Takiej kobiecie to bym wp*****l zrobił w ciemnej uliczce<<< i trafił wreszcie pod celę, by być cwelowanym od świtu do świtu :D :D :D.

Gość gość
Nie trzeba być gejem, żeby cenić dyskusje z facetami. To raczej inteligencja i ciekawość świata. Z kobietami rozmawia się o prostych rzeczach, typu seks i obiad. xxxxx o obiedzie to moze pogadasz,bo pewnie juz od dziecka wiesz co to obiad,ale seksie to niby jak chcesz rozmawiac?:D

Gość gość
a z toba wytrzymala? jak ty po rozwodzie jestes bo zona od ciebie uciekla i czytajac to co ty tu wypisujesz nie ma sie co dziwic ze zwiala mozna sie co najwyzej dziwic co jej odbilo ze z toba slub wziela i wytrzymala iles tam czasu siedzi na babskim forum i buzki wkleja hahahaha

Gość gość
Widocznie bardzo lubisz kobiety, ale jeszcze mało o nich wiesz. Przeczytaj filozofów, ważnych ludzi o płc***ięknej, a może to cię czegoś nauczy ;)

>>>Jakoś wczoraj był tutaj temat, że kobieta nie mogła znaleźć faceta dobrego w łóżku, a wszyscy mieli doświadczenie i dalej była nie zadowolona, bo uważała że są nieporadni i nie umieją pieścić kobiety.<<< Bo duża część "mężczyzn" taka niestety jest :D. Dzięki temu lepiej mają Ci, co pieścić (i nie tylko :D ) potrafią :) :) :). x >>>Tylko byście chciały mieć takiego, który was będzie zaspokajał, a wy same byście tylko leżały.<<< Jak do seksu dojrzejesz :D, to zrozumiesz, że zazwyczaj jedna strona (niekoniecznie ta sama) jest bardziej aktywna, a druga jej działania przyjmuje :). x >>>Takie coś, to bym na ulicę wyrzucił<<< Najpierw musiałbyś mieszkania się dorobić, a dla życiowej pierdoły jak Ty jest to też mission impossible :D :D :D.

Gość szukajaca faceta
co tu sie dzieje?

Gość gość
O seksie rozmawia się i obiedzie, gdy jest kobieta, a gdy jej nie ma akurat w pobliżu to rozmawia się z facetami o ważniejszych sprawach, takich jak polityka i filozofia, lub inne bajery. Takie to trudne do pojęcia ?