Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasepiony

Jak przekonać żonę, że jest piękna

Polecane posty

Może zdziwi was ten wątek, przepraszam, jeśli już kiedyś taki był poruszany. Mam problem: moja żona chce się poddać operacji plastycznej. Ma kompleks na punkcie swojego nosa. moim zdaniem, nie jest wcale brzydki, nawet nie rzuca się w oczy, ale ona się uparła, jak ja od tego odwieść? Pomóżcie

Gość gość
Zabierz jej kartę płatniczą

Gość gość
zapisz ją do jakiegos SPA, zrelaksuje sie, przestanie marudzic :)

Gość gość
"jakiegos" ale jakiego ????????

Wydaje mi się że dobrym sposobem było by może jej mówić codziennie jaka jest piękna i ciągle mówić jej co w niej jest piękne kobiety to lubią może zmieni zdanie?. Codzienny pocałunek w nosek czy czułe słowka nie tylko o nosku wiadome.

a nie pomyślałeś, że może to nie w Tobie tkwi problem tylko właśnie w nosie? Żebyś nie wiem jak się starał i co jej mówił, ona i tak zawsze będzie przejmowała się nosem. Wiem, bo mi się nie podobają moje uszy mimo, że mój chłopak ciągle mówi, że je uwielbia, to ja i tak mam w planach je zmienić (odstają). Ona może tego po prostu potrzebować

Okaż Jej jeszcze bardziej niż dotąd swoją miłość, daj poczucie że tylko dla Ciebie jest wyjątkowa, i taka sprawa jak wygląd nosa to nic, całuj, dotykaj, okazuj czułość, musi wiedzieć, że jest wyjątkowa, cierpliwie porozmawiaj i przekaż swoje odczucia, napewno jeżeli się kochacie i ufa Ci uwierzy i osiągniesz swój cel- nie będzie chciała operacji.

Gość gość
Chocbys nie wiem ile razy jej powtarzal, ze jest piekna, to nic nie da jezeli sama sie piekna nie czuje przez nos. Mialam podobnie z uszami, ktore odstawaly, na powodzenie nigdy nie narzekalam, ale uszy zawszy byly moim kompleksem, wiec poddalam sie zabiegowi, ktory odmienil moje zycie :) Dlaczego tak bardzo nie chcesz, zeby zona zoperowala sobie nos?! Jezeli was na to stac i poprawi to samopoczucie zony i sprawi, ze bedzie bardziej pewna siebie to nie rozumiem w czym jest problem...