Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettHoney

moja koleżanka nie ma jeszcze dzieci

Polecane posty

Gość gość
Gdyby rodzice przeciwników posiadania dzieci mieli Wasze poglądy to nie byłoby Was na tym świecie :)

Gość gość
autorko, każdy żyje jak mu pasuje, i nic nikomu do tego, koleżanka pracuje i nie siedzi u nikogo w kieszeni, zazdrość wychodzi z ciebie bo nie stać ciebie na takie wydatki, więc po prostu pocałuj ją w dupę

Gość gość
Dla jednego ważne są dzieci i chcą je mieć a dla drugich to koszmar i nie zamierzają ich robić. Jedni i drudzy nie powinni na siebie naskakiwac i mówić że lepiej jest tak a nie tak jak ty mówisz. A ty jej nie pomożesz takim gadaniem, dasz jej przysługę odczepiajac się od niej i nie ignorując w jej plany i w to co robi, zaakceptuj to a nie się wtracasz, nikt nie lubi jak ktoś tak na niego naskakuje i się przyczepia jak rzep do psiego ogona

Gość gość
Gdyby rodzice przeciwników posiadania dzieci mieli Wasze poglądy to nie byłoby Was na tym świecie :) Ale niech robi co chce to jej życie... to pisze facet

Gość gość
To by nie mieli i tyle, ja nie chce mieć dzieci i moja rodzina to zaakceptowala, facet mnie popiera. Myślenia o takich rzeczach się nie dziedziczy i nie można nikomu kazać mieć dzieci.

Gość anettHoney
poradźcie, zamiast hejtować macierzyństwo:O może ją z kimś poznać? mam kolegę, singiel, ale normalny, chce mieć dzieci:) może on ją zapłodni

Gość gość
coraz słabsze te prowokacje

Gość gość
Nie będzie chciała być z takim facetem pewnie :) Gdyby na mnie tak koleżanka naskakiwala zakończyła bym znajomość. Jak ty byś się czuła gdyby ona narzucala ci żebyś odeszła od męża i dzieci? Miło by Ci było? I nie nazywaj ludźmi normalnymi bo chcą dzieci a nie normalnymi bo nie chcą, jesteś straszna hipokrytka i nietolerancyjna osoba

Gość gość
mam kolegę, singiel, ale normalny, chce mieć dzieciusmiech.gif może on ją zapłodni a może ciebie by zapłodnił po raz 3. Przecież nie podsuniesz ko,leżance faceta nie sprawdzając jakie wygibasy potrafi robic w łożku. albo może twój mąż by ja zapłodnił- jest skuteczny, skoro dwa razy dał radę

Gość anettHoney
dlaczego miałabym odchodzić od męża, z którym mam zdrowe, szczęśliwe dzieci, dla których tyle poświęciłam?:O absurd ja chcę, żeby była szczęśliwa. może racja, że taka wprost rozmowa ją odstrasza dlatego może poznam ją z tym kolegą, tak spontanicznie powiem mu, że ona pragnie tego samego, tylko na razie jest zagubiona i podąża za głupotkami nie uświadamiając sobie, co tak naprawdę jest w życiu ważne. on już się nią zajmie

Gość gość
o właśnie, podeślij jej swojego męża, on ma zdrową spermę z *****iwymi plemnikami :classic_cool:

Gość gość
ja chcę, żeby była szczęśliwa. ale pier..isz, nie wstyd ci tak w necie pisać głupoty, nie masz żadnego porządnego zajęcia. Za dużo masz chyba czasu

Gość anettHoney
:D dużo czasu, dobre sobie, przy dwójce dzieci, dużo czasu to mają materialistyczne, niedojrzałe, niezamężne, próżniacze lafiryndy (od takiego losu chcę ją uchronić)

Gość gość
och jak ja bym chciała być prózniaczą lafirynda z zapasem gotówki i kochanków.

Gość dontworry
Dlaczego wtrącasz się do życia swojej koleżanki? Ona wylicza Ci Twoje pieniądze, na co wydajesz, co kupujesz? Interesujesz się jej życiem i śledzisz jak serial. Czyżby Twoje było za nudne? I niby jej nie zazdrościsz? Dziwne masz podejście, pachnie trochę prowo... Poza tym nie lubię w ludziach podejścia w stylu "mam dzieci i rodzinę, Ty też powinnaś mieć. Zobacz jak fajnie. " , albo "nie jem mięsa, Ty też nie jedz, zobaczysz jak świetnie się poczujesz" Zaznaczę że osobiście mięsa nie jadam, ale takie bełkotanie "przyłącz się do mnie" i odwieczne namawianie i opowiadanie o tym doprowadza mnie do szału. Macie dzieci i rodzinę, to sami się w tym bagnie taplajcie, cieszcie się z każdej kupki, obiadków i spacerków, a osobom którzy dzieci nie mają dajcie święty spokój. Niech żyją jak chcą. AMEN.

Gość gość
dajcie spokój, to prowokacja jakiegoś tłuka, nie ma co dyskutowac

No k***a ty myślisz coś czy nie? Unika cie ewidentnie czyli odpiernicz się od niej, to z tobą jest coś nie tak. Zajmij się własnych życiem i może w*********j do roboty zamiast ingerować w jej sprawy

Gość gość
dziś sama jesteś niedojrzałą kretynką sądząc, że dziećmi uszczęśliwisz cały świat, każdy chce ży6ć po swojemu, dziwie się, że cię jeszcze twoja koleżanka chce znać... chcesz rady: ZOSTAW JEJ SPRAWY W SPOKOJU. też mi się wydajniej, że masz albo : 1. za dużo czasu wolnego 2. zupełny brak własnego hobby 3. wyprany mózg i problemy psychiczne daj jej żyć, a nie bawisz się w jakąś chorą swatkę kto wie może dla twojego męża tak się stroi

Gość gość
Twoja koleżanka nie ma dzieci? i hooj Ci do tego?

Gość gość
i co tak naskoczyliście na MATKĘ, ludzie, opanujcie się, na swoją własną też tak byście naskoczyli?:O przecież ona chce dobrze:/

Gość gość
to nie matka to dewota

Gość gość
dziś na taką owszem! żałuje kobiecie jej własnych pieniędzy, bo oprócz dzieci nic w życiu nie osiągnęła, teraz chce żeby wszystkie kobiety byłe takimi matkami polkami jak ona, zaniedbana rozgoryczona dewota, która wszystko dla dzieci poświęciła

Gość gość
dziś dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane

Gość gość
No i co z tego?

Gość gość
halllllllllo poprosze namiar do twojej kolezanki , bardzo podoba mi sie jej zycie , nie mam bachorow i raczej nie bede miec ale moze ona mi podopowie jak miec tyle kasy na wszystko , cudowne zycie , plakalabym zewnymi lzami gdybym musiala wydac to na jakegos zasranca , szkoda na takie cos kazdej zlotowki, popieram styl zycia twojej kolezanki , zycie jest za krotkie zeby je komplikowac jakimis gowniarzami :-D:-D, POZDROWIENIA DLA KOL SUPER BABKA:-D

Gość gość
zazdroszczę tej twojej koleżance takiego życia a tobie raczej współczuję.priorytety się pozmieniały i dzisiaj większość raczej marzy o życiu jakie prowadzi twoja koleżanka. mąż i dzieci to żaden wyczyn .kariera ,kasa,podróże to jest wyczyn.