Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanja081

Rower damski do rekreacyjnej jazdy

Polecane posty

Gość Aniabelks

Ja kupiłam w Expertbike.pl , Pan z obsługi sklepu mi polecał i doradzał, który rower będzie odpowiedni. Najlepiej zapytać sprzedawcę co poleca i powiedzieć gdzie się będzie jezdzić - jakie tereny itd.

Gość KaskaO43
Dnia 18.12.2018 o 11:24, Gość Aniabelks napisał:

Ja kupiłam w Expertbike.pl , Pan z obsługi sklepu mi polecał i doradzał, który rower będzie odpowiedni. Najlepiej zapytać sprzedawcę co poleca i powiedzieć gdzie się będzie jezdzić - jakie tereny itd.

Też z Expertbike.pl zamawiałam swój, kupiłam w dodatku za niecałe 1500zł dobry rower. Rowery z tego sklepu są wysyłane dopiero po gratisowym przeglądzie zerowym potwierdzonym podpisem i pieczęcią w karcie gwarancyjnej, gotowe do natychmiastowej eksploatacji po rozpakowaniu. Więc wszystko jest bardzo dobrze i mamy pewność, że rower jest sprawny w 100%

Gość gość

Ja dość długo rozglądałam się za odpowiednim rowerem. W końcu zdecydowałam się na ofertę firmy www.roweryrolki.pl i polecam ich również wam. Rower, który od nich zakupiłam jest świetny i bardzo przyjemnie mi się na nim jeździ.

Gość gość

Dobrym sklepem i serwisem rowerowym, do którego jeżdżę jest www.rowmot.eu Jeżeli poszukujecie odpowiedniego roweru lub macie problem z obecnie posiadanym to polecam wam się z nimi skontaktować.

Gość mmmmj

Po ocenach trafiłem do rowertour.com/ i jestem zadowolony. Moim zdaniem jeden z najważniejszych plusów tego sklepu. Nigdy zwrotu nie robiłem, bo pakują wszystkie elementy wzorowo i widać, że jakościowo jest bardziej niż optymalnie.

Ja mam z decathlonu damkę btween i sobie chwalę, służy mi już chyba 3 lata.