Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na Komorowskiego głosują sami urzędnicy?

Polecane posty

Gość gość
Komorowski jest duzo bardziej elastyczniejszy...I wchodzi gleboko tam gdzie slonce nie dochodzi :D trzem okupantom .Duda natomiast jednego z okupantow nienawidzi. A do tego moze robic problem z lasami- Bo po tych wyborach Polacy zostana pozbawieni lasow, a po odebraniu lasow nastapi etap rozbiorow ziem polskich !!! Myśleć urzędasy fiutasy ! Myśleć !

Kukiz jest jak przeciętny polak więc zna problemy nie to co te świnie przy korycie,którzy pobierają kasę na bilet do Madrytu który nie przekracza 1000zł a oni pobierają z podatków 3,5000 i jadą prywatnym samochodem. Pis taki jest złodzieje

Gość gość
To konfident i to płatny. Pluję takiemu w twarz i idę dalej. Gdyby takich nie było przed 1972 i 1939 rokiem Polska byłaby potęgą do dzisiaj !

Gość gość
Ten Komoruski wszarz nie jest dla mnie zadnym prezydentem RP. To nie jest wcale Polak ..... to jest PO-lak, czyli KACAP osiedlony na polskiej ziemi !

Ja tez sprzedaję swoją działkę obywatelowi Niemiec za świetne pieniądze,więc jaki widzisz w tym problem ?

Gość gość
Kto rządzi się Polską? MAFIA PO ! Oni sa tu po to aby wszystko na swojej drodze POniszczyć, co polskie- Stocznie, kopalnie, cukrowanie, lasy. A polski przygłup ich w tym POpiera !

Polska nie daje perspektyw więc trzeba wyjeżdżać i pozbywac sie tego co jest nam zbędne

Gość gość
Tego wroga Polski nie wolno trzymać u władzy!! On z Tuskiem rozwalili na gospodarkę,należy jednego i drugiego surowo rozliczyć! Tak dalej przecież nie może być! Trzeba wystąpić do UE o przekazanie Tuska pod eskortą do Polski. Tu powinien odpowiedzięc przed sądem za ruinę gospodarczą kraju. Polacy otwórzcie oczy!!

Gość gość
Oni planują, robią zamach na naszą Konstytucję, a wyborcy POzyteczni idioci jeszcze im w tym pomagają. I POmogą pozbyć się polskich lasów. I to nie bedzie winny Komorowski, Tusk czy Kopacz, ale własnie ci POzyteczni idioci. Niecj ich szlag trafi jak beda dalej głosowac na Komorowskiego i PO-PSL !

Gość gość
Po czym poznajesz zrujnowaną gospodarkę? Jakie dane na to wskazują?

Gość gość
Rozprzedają całą Polskę. Trzeba powiedzieć STOP Judaszom. Zero poparcia dla PO i PSL oraz ludzi ich reprezentujących w mediach i innych strukturach !

Gość gość
Właśnie szukam danych ale wszystkie wskazują na rozwój polskiej gospodarki. Nawet teraz Polska wypuściła euroobligacje i są rozchwytywane jak świeże bułeczki mimo niskiego oprocentowania a to wskazuje na pewność inwestycji. Nawet Korea zabezpiecza sobie kasę na polskich obligacjach. Wszystko wskazuje na rozwój gospodarczy.

Gość gość
Wszystkie dane unijne i agencji ratingowych wskazują na rozwój gospodarczy Polski a nie na rujnacje.

Gość gość
Wszyscy kłamią i oszukują. Cały świat chce nas wprowadzić w błąd, żebyśmy wybrali PO. Przecież PiS twierdzi, że gospodarka polska już upada.

Gość gość
Zobacz rozwój gospodarki w miastach gdzie co krok w pustych witrynach wisza kartki sprzedam wynajme.Zobacz kolejki na lotniskach do odprawy w halach odlotow.Zobacz zamykane szkoły z powodu braku dzieci

Gość gość
Brak dzieci to niż, ludzie jadą za granicę bo chcą dobrze żyć. Danych z gospodarki nie opracowuje się na pojedyńczych przykładach tylko na globalnych.

Skoro Polakom jest lepiej o wieleee za granicą więc niech sprzedaja swoje ziemie.Ja kupiłam dom w holandii i czuję sie tutaj swietnie a ziemia w polsce nie jest mi potrzeba.Co mi polska dała mimo wykształcenia dosłownie nic !!! Więc wole się jej pozyć skoro nigdy nie mam zamiaru wracać do tego śmiesznego kraju

Gość gość
Jest lepiej za granicą bo tam są wysokorozwinięte gospodarki to pensje są wysokie i lepiej się żyje.,

Gość gość
Najwięcej Polaków wyjechało w latach 2005-2007. Ludzie chca do lepszego i nie należy się dziwić.

Jesli chcesz noromalnie zyć to tylko i wyłącznie za granicą kraju !!! Ja po 4 latach wróciłam do pl i po 3 miesiącach powróciłam za granicę bo takiej biedy i smutku nie mogłam znieść

Jeśli ktoś nie mieszkał w innym kraju to może sobie biadolić bez końca ponieważ nie zna innego zdecydowanie lepszego życia.Ja za pensje w pl nie mogłam na nic sobie pozwolić tylko opląty i ciuch od czasu do czasu,a tutaj mam na wszystko opłaty,ciuchy kosmetyki co tylo chcę i zawsze zostaje na koncie

Gość gość
Dziwne ze Czesi , Wegrzy, Niemcy , Holenrzy , Belgowie nawet Grecy czy Hiszpanie ze swego kraju nie zwiewaja tak jak Polacy.Skoro gospodarka się rozwija to znaczy ze jest praca.Czemu ci Polacy nie chcą tej pracy tylko wolą sprzątać i zmywac gary za granica ?

Gość gość
Właśnie szukam danych ale wszystkie wskazują na rozwój polskiej gospodarki. Nawet teraz Polska wypuściła euroobligacje i są rozchwytywane jak świeże bułeczki x euroobligacje czyli kolejne długi które trzeba bęzie spłacić żeby urzędnikom żyło się lepiej

Poniewaz nawet za zmywanie garów za granicą możesz sobie pozwolic na wynajem mieszkania i życie a w pl na pokój u rodziców nic więcej

Gość gość
mówicie na temat zarobków w Polsce jednak nikt nigdy nie mówi o kosztach około zarobkowych których nie widzicie, pierwszym z nich jest składka zusowska 1100 PLNów dalej podatki dochodowe itd

Za jakie pieniązki jest praca w pl tylko i wyłącznie za najniższa,na pół etatu lub z orzeczeniem o niepełnosprawności więc po co